Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

mdf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byla opravdu velká ale velká debilita. 5 frajerů,jeden má rozlučku a jdou do lesa kde je někdo začne zabíjet, pokud čekáte nějaké originální zabíjení tak na to zapomeňte. Tohle je ale hodně nízkorozpočtový brak kde herci, spíš postavy hraji za buřtguláš a a kvůli úspoře peněz to točili na mobil. ()

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Tak to mě oser bo už sem par cypovin zkuknul, ale po tomto ja nevim co mam řect. Jak sem čuměl na ty pajtašky jak běhaju po lese jak šileni, tak se ani nedivim, že dojčaci prohrali obě valky. “Vypadáte vážně dost vyčerpaně. Moje rozlučka se svobodou.  Brzo se žením.” Ha ha ha. Ti tragedi beztak nebyli na vojně bo take neschopne ignoranty vychovala určitě germanska modra knižka. Na stopro by to měl lovec horši jak by musel ulovit 5 želv. Jedna hvězda, že misto čokolady tu hraje ťaman. Zdař buch! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zápletka je sice hloupá (resp. nerealistická) i v rámci žánru "levný televizní thriller", triky s výstřely do hlavy zvládne každý amatérský nadšenec, který umí používat comp, psychologizace postav je ubohá a jejich chování mnohdy nepravděpodobné, ale i tak mě to nevím proč chvílemi i docela bavilo, snad že to mělo takovou sychravou podzimní atmošku. Ale po použití to letí směr koš, jasná věc. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

"Kdo rekl, ze to ma smysl?" , rekla postava a zda se to byt motto celeho tohoto filmu o preziti pred pronasledujicim strelcem mezi stromy. Nastesti jsou tu prekvapujici zvraty. Chtelo to asi vic napeti a lepsi rezii. Je to vhodny film pro vas, pokud chcete sledovat mlade bezmocne atlety k jejich smrti lhostejni k jejich osudum. A muzete tipovat, kdo v teto klasicke vybijene pujde jako nejhorsi herec prvni. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Psychicky narušená žena začne loviť päťčlennú skupinu chlapov, ktorí boli v lese osláviť to, že jeden z nich sa lúči so slobodou. Maximálne zjednodušený scenár, ktorý krváca z viacerých rán. Jednotlivé kúsky pozadia, ktoré pomôžu pochopiť niektoré súvislosti, sú dávkované postupne a v malých kúskoch. Nie každý z nich má však opodstatnenie (napr. pri všetkej úcte, nevera budúcej manželky v podstate nemá žiadny dopad na smerovanie ďalšieho príbehu). Keď po záveru budete mať pocit nedostatku, tak sa upokojte, pretože nie ste sám. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama