Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Tak to mě oser bo už sem par cypovin zkuknul, ale po tomto ja nevim co mam řect. Jak sem čuměl na ty pajtašky jak běhaju po lese jak šileni, tak se ani nedivim, že dojčaci prohrali obě valky. “Vypadáte vážně dost vyčerpaně. Moje rozlučka se svobodou.  Brzo se žením.” Ha ha ha. Ti tragedi beztak nebyli na vojně bo take neschopne ignoranty vychovala určitě germanska modra knižka. Na stopro by to měl lovec horši jak by musel ulovit 5 želv. Jedna hvězda, že misto čokolady tu hraje ťaman. Zdař buch! ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Bylo nás pět... Parta úředníků se nechá postřílet od paní, která chodí s kulovnicí po lese. Chlapíci se jí snaží utéct, ale paní se stejně vždy objeví kousek od nich a trefuje se lépe než sovětská snajperka Ljudmila Pavličenková. Inu pomsta naučí i mamku skvěle střílet. Nevadí ji, že zabíjí úplně všechny, které potká. Že jsem vyžvanil veškeré překvapení pro případné diváky? Naopak zachránil jsem je od 90. minut nudy a sledování amatérské režie a herectví. Nepomůže ani počáteční zvědavost, že by to mohl být takový neamerický surviválek, co se odehrává někde pro našince blíže a v běžném lese a nikoliv v aljašské divočině, či první zlověstné rány z pušky a obava z neviditelného střelce. Netflix produkuje tuny filmů, ale ty rozpočty vrazí ročně do cca pěti velkofilmů, seriálů a zbytek dukátů musí stačit na sračky tohoto typu. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zápletka je sice hloupá (resp. nerealistická) i v rámci žánru "levný televizní thriller", triky s výstřely do hlavy zvládne každý amatérský nadšenec, který umí používat comp, psychologizace postav je ubohá a jejich chování mnohdy nepravděpodobné, ale i tak mě to nevím proč chvílemi i docela bavilo, snad že to mělo takovou sychravou podzimní atmošku. Ale po použití to letí směr koš, jasná věc. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Sice to zde mělo hodně slabé hodnocení a to i v komentářích, ovšem já jsem většinou tvrdohlaví a musím jít i přesto... Každopádně, já osobně to nemohu hodnotit jako průser, ano trošku to že vrah to dělal z nějaké pomsty, ale vlastně se mstil úplně cizím. Nedávalo žádný smysl, to že kolikrát oni v určitém počtu toho člověka mohli dostat, taky dobrý no prostě další minus, nicméně celek a i to jak konečně tam byla jen parta chlapů a což prostě je příjemná změna tak super. Upřímě, vůbec jsem nepochopil tu druhou dějovou linku, s tím jak se ten jeden typek dával atd dohromady s tou holkou, a že mu ji asi ten druhý přebral, úplně k ničemu ta linka si myslím.... No každopádně asi to chtěli trochu čas nahnat, ale myslím si že místo toho mohli vymyslet jak toho dotyčného dostanou, ale budiž.... No za celek i přes ty nedokonalosti 4 hvězdy 80% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie je prísnejšie akoby si film zaslúžil, aj keď pochopiteľne Netflix tentokrát za lovca neurčil muža ako je tomu v 95% alebo deti ako je tomu v 4%, v rámci libtárdneho obdobia ľudstva s označením klitorisizmus je záporačkpu mladá sebavedomá fena. Inak žanrový priemer s nelogickým správaním postáv, v peknom prostredí a s dostočnou zápletkou, rozhodne boii v poslednom čase na Netflixe uvedené horšie filmy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno