Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Sousední města Piltover a Zaun proti sobě válčí a dvě sestry stojí v souboji magických technologií a protichůdných názorů na opačných stranách barikády. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (288)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Po prvých troch epizódach vizuálne orgie a nepredvidatelny príbeh s dávkovaním emócií a brutality tak že som sa pri pozeraní normálne spotil. Prácou s postavami veľmi blízke mojej obľúbenej Castlevanii ale animáciou o triedu progresívnejšie. Od tohto by sa mohli učiť všetky seriály, či už animované alebo hrané lebo takýto prepracovaný vývoj charakterov sa nevidí vôbec často. Rozmýšĺať po pár prvých častiach že prehodnotím svoj rebríček seriálov sa mi ešte nestalo. Iba prvý krát tu. Seriál roka jednoznačne. Hru som v živote nehral, takže smelo do toho aj tí čo LoLko nepoznajú. Mám chuť napísať ešte množstvo superlatívov, no nedá sa bez spoilerov.   1.séria 10/10 ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejlepší herní počin na poli kinematografie. Dokonalost po stránce emocí, akce, audiovizuálu a hlavně postav, jejich vývoje a neskutečného dabingu. A to ani nejsem hráč League of Legends. Zcela zaslouženě se o tom mluví jen v superlativech a já hlavně doufám, že každý filmař, který zas bude chtít prznit nějakou herní značku svými generickými akčními zvratkami, se po tomhle chytne za hlavu a zjistí, že to jde dělat i jinak. ()

Reklama

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší seriál roku 2021. Co dodat? Už jen intro zahrnující Imagine Dragons značí, že do toho Netflix aspoň něco investoval. Všechny postavy jsou krásně vykreslené (mým oblíbencem je samozřejmě Victor - mám slabost pro mrzáky + ten přízvuk! :D). Bavil mě seriál natolik, abych začal hrát lolko? Na to, kolik jsem slyšel zpráv, že statisíce lidí propadá závislosti, asi ne, ale kdyby tento svět měl desítky spin-offů (protože postav s unikátní historií má hra dost) s alespoň poloviční kvalitou, tak by má sledovanost se závislostí vysoce hraničila. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou sester, z nichž jedna je chlap a druhá se zcvokne, zasazený do steempunkově pojatého světa a drsného boje mezi bohatými a chudými. Fakt bych ráda sdílela všeobecné nadšení z tohohle v mnoha ohledech revolučního počinu a napálila tomu plný počet, ale finální nasměrování děje do béčkových vod mi v tom překáží. Přitom ta barvitá mozaika dramatických až brutálních, promyšleně vypointovaných mikropříběhů z podsvětí i vysoké politiky měla obrovský potenciál, takže nechápu, proč bylo nutné ji nakonec obětovat kvůli originu jedné vrcholně otravné postavy, která má navíc zcela nerealistické schopnosti. ()

mcvpn 

všechny recenze uživatele

Veľmi ťažko sa mi hľadajú slová. Aj vďaka hre mám zmiešané pocity a Dota: Dragon's blood mi sedelo z istého pohľadu trošku viac. Na jednej strane grafická stránka je veľmi zaujímavá a vcelku verná, postavy a dej sú celkom pekne vykreslené. Chápem, čo sa na tom ľuďom páči. No na strane druhej, pôsobilo to na mňa klišoidne, ba až trošku trápne. Ale ak ste fanúšik hry, určite si to pozrite a zrejme neoľutujete... ()

Galerie (70)

Zajímavosti (51)

  • Slavnostní premiéru seriálu na platformě Twitch sledovalo více než 1,4 milionu diváků. Český přenos sledovalo v jeden moment až 3 700 diváků. (Karlosik_4)
  • Na fresce Ekko a Firelighters namalovali všechny tváře těch, které ztratili včetně Benza, Vandera, Vi a Powdera. Pod nástěnnou malbou jsou různé předměty zanechané jako památníky ztracených, včetně obrázků, kreseb, svíček a plyšáka Teemo. (Veskoslav)
  • Krystaly a jejich energie pochází z rasy Brackern, která se dá popsat jako škorpióni s krystalickým krunýřem. (Karlosik_4)

Související novinky

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Reklama

Reklama