Reklama

Reklama

Boy Kills World

  • USA Boy Kills World (více)
Trailer 2

Píše se nedaleká postapokalyptická budoucnost a městu, kde žije, vládne zkorumpovaná dynastie v čele s Hildou Van Der Koy. Právě ona mu zabila matku i sestru a nechala ho navždy umlčet a ohluchnout. Jeho jediným přáním a posláním je vidět ji umírat v bolestech. A udělá pro to cokoli. Aby přežil, naučí se odezírat ze rtů. Aby se pomstil, podrobí se drsnému výcviku tajemného šamana. Vedený hlasem své oblíbené videohry z dětství se stává nástrojem smrti, který už nic nezastaví. A v předvečer brutálního vybíjení oponentů, která patří k Hildiným každoročním kratochvílím, rozpoutá krvavá jatka. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (52)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý film ze šesti dopadl naprosto katastrofálně. Ne nadarmo jsem se na tenhle akčňák těšila nejmíň. Dialogy mě úplně ubíjely a dalo se na to dívat jedině když nikdo nemluvil. Rvaček a bojů bylo dost. Dokonce tolik, že jsem to pak už ani nevnímala. Zápletka mě absolutně nebavila. VELMI slabá hvězdička za pár akčních scének. Parta kluků za námi se ale smála, takže jsme jen očividně nešli na správný film. Strašně to tlačilo na pilu a na city. Jediný pocit, který jsem cítila byl ale zhnusení. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Akční žánr zase trochu jinak. Zběsilá, akční non-stop jízda, která si zbytečně na nic nehraje a servíruje přesně to, co by divák po traileru čekal. Skvělá kamera, brutální akce (inspirace Raidem očividná, hlavně teda ve finále), nahláškovaná pocta starším hrám a hlavně sympatický Bill, který si to i beze slov neskutečně dává. Když přistoupíte na pravidla hry, ve které nemusíte hledat nějaký hluboký příběh, budete spokojení jako já. Pokud se v tom chce někdo rýpat, tak budíž, ale je to zbytečné. Tempo je vražedné, film uteče rychle, je dost brutální (struhadlo po tomhle filmu opět povýšeno na novou úroveň). Zamrzí tak maximálně občas trošku zběsilý střih a nepřehlednost, ale to se moc často neděje. Pocitově za 4, ale dlouho jsem se v kině tak nebavil a jako fanoušek gore nemůžu jinak i právě díky tomu finále. ()

Reklama

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Myšlenkově jeden z nejgeniálnějších filmů co jsem kdy viděl. *** V realizaci se najdou nějaké mouchy jako třeba nepříliš příjemný hlas úvodního vypravěče, ale jako celek je to prostě vymazlená stará oldschoolová terminálová srdcovka, který prostě odpustíte, když občas omylem vystřílí všechny náboje a musí chvilku cheatovat... *** Cinema City Pardubice ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Parádní akční náhul, co se nebere moc vážně a chce diváka pobavit. Já se bavil moc dobře. Režisér Moritz Mohr odvedl moc dobrou práci a je vidět, že ho bavilo točit tenhle film. Mohr poctivě nakoukal spoustu akčních filmů, aby věděl, jak vypadají cool akční scény, a následně si je sám ve svém filmu natočil. A já mu tleskám, protože se mu to povedlo na výbornou. Každá akční scéna je parádně udělaná a je tam vidět poctivé řemeslo, láska k žánru a spousta výborných nápadů. Je opravdu vidět, že si tvůrci s akčními scény vyhráli, ladili choreografii do posledního detailu a snažili se, aby to bylo pro diváka zábavné, pestré a alespoň trochu originální. Režisér a tvůrci měli jistou vizi, která se jim povedla přenést na plátno moc pěkně. Dost velkou zásluhu na finální podobě filmu mají herci, kteří do toho šli na sto deset procent. Bill Skarsgård proměnil své tělo v jeden velký sval a užívá si svou roli od začátku až do konce. Skarsgård je v této roli skvělej, zvláště, když má ten úžasný videoherní hlas, úžasnou mimiku a moc dobré komediální momenty. Jessica Rothe je zde super a moc jsem si jí užil. Michelle Dockery má velmi vděčnou roli a je v ní parádně odporná, že jsem si s ní užíval každou scénu. Brett Gelman je ve své roli hodně zábavný a má skvělé dialogy. Totéž platí i pro Sharlto Copleya, který tento typ rolí umí perfektně. Osobně jsem si film moc užil, protože jsem od něho dostal to, co jsem od něho chtěl dostat. A vůbec mi nevadí béčková zápletka a nějaké menší přešlapy. Boy Kills World je povedený akční nářez, co stojí za to vidět. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Nekompromisně násilná variace na Hunger Games, která nejvíce doplácí na neustálé tlačení na pilu v komediální rovině a na extrémně „venomovsky“ otravný voiceover hlavní postavy. Netvrdím, že jsem se nezasmál a že některé fighty nezaslouží uznání, jen je to zkrátka už moc přepálené. Vlastně to z filmařského pohledu působí jako pokračování úspěšného prvního dílu, kde je více akce, násilí a dohromady mnohem více bordelu (vůbec jsem teď nemyslel na dvojku Kingsmana…). Palec nahoru za bitku v kuchyni se struhadlem a za závěrečný střet s mistrem. Hodně hezké pozlátko s takřka nulovou vnitřní logikou. [60%] ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Reklama

Reklama