Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iveta s Petrem si kupují auto a Petr se jede představit jejím rodičům. Iveta je konečně slavná a šťastná. Co když ale není jedinou ženou v Petrově životě? Co když je vztah, kterému tolik obětovala, pouhou iluzí? (Voyo)

Recenze (23)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Iveta pálí ostrými, zpěv jí jde, Sepeši začíná tápat a pochybovat o sobě, navíc na lásku k Ivetě kašle. Zklamaná Iveta se ale nedá a snaží se prosadit sama. Následuje všem známý Sepešiho odchod ze světa živých, což Iveta těžce nese a vrací se domů. Díl, který sice mnoho ukazuje, ale ve své podstatě je o ničem. Slabé. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Táto epizóda sa mala skôr volať ,,Ohrdnutý Sepéši," keďže nič iné sa vlastne celý čas nedialo - Sepéši vidí, že nemá tak veľký talent, ako si myslel -> Sepéšimu niekto dokáže, že nemá taký talent, ako si myslel -> Sepéšimu Iveta povie, že ona bez neho dokáže fungovať, no on bez nej nie. A takto až do záveru.⚪To, že sa v celej sérii z Ivety robí obeť je na polemiku, keďže nie je úplne jasné, či je to ku prospechu veci alebo nie. Rovnako nekonzistentne potom pôsobia ,,bonusy" k sérii, v ktorých napr. Michal David popisuje ich vzťah (I.-P.) ako ozajstný, plný lásky, pričom seriál hovorí niečo diametrálne odlišné a pasuje sa do pozície ,,držiteľa pravdy."⚪Pateticky pôsobí aj scenáristická snaha o akési Sepéšiho vykúpenie v závere, kedy u očividného blbca prichádza k veľkému charakterovému zvratu, čo zase pôsobí ako nepríjemné citové vydieranie diváka. Záver chvályhodný len pekným motívom, že ,,mužom jej života bol hlavne otec."⚪ ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u předchozích dílů, tak i zde dostaneme absolutně nic neříkající vsuvku s vojákem, kterou bych snad doporučil tvůrcům v nějakém updateu komplet vystřihnout, protože absolutně nezapadá do jakékoliv koncepce zbytku série. Každopádně pro mě je to jediná kaňka na díle, který je z předem jasně určených důvodů nejvíce emotivní, a asi i nejvíce formuje charakter Bartošové pro její působení v showbyznysu. Vidíme, jak taky pomalu vystrukuje růžky, když si i ona se svou čistou a snovou povahou všímá, že v onom duu je ona ta hvězda, a že mužská část se spíš jen veze na vlně jejího úspěchu. V podstatě když vidím takto znázorněnou Bartošovou, tak se nedivim, že si z ní někdo po letech udělal Džambulku. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Během sledování mne napadlo, kdyby to bylo naopak a umřela Iveta, a ne Sepéši, jestli by vznikl seriál jen a jen o Sepéšim? Anyway, tenhle díl už je jen skládačka - z půlky prostě hudební a písničkové klipy (všechny písničky pěkně celé a některé několikrát), psychologie zamrzla v ledu (tatínek pořád nesouhlasí, že sestra chtěla taky zpívat veřejně /a zpívala/, to tady není, psychologie postav se prostě nikam neposunuje, ale co chtít od pohádky andersenovského typu?) a je to jen jízda na jistotu a kapesníček do ruky v závěru. Prostě nakonec je to jen uhlazený marketingový produkt, aby měla pozůstalá rodina po Ivetě o něco větší příjmy. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pásmo scén odehrávajících se u stolů - stůl u Sepéšiho, stůl u Bartošových, stůl v obýváku Vondráčka, stůl na discotéce atd.... poslední díl podtrhl celou sériii aneb jak natočit něco levnýho i v podmínkách Voyo. A to nemluvím o tom, že poslední díl byl utahaný, nudný a úplně mimo realitu. Štaidl nevolal Bartošové jako uplakané holce, která na roky zalezla k rodičům, ale začal s ní spolupracovat až jako se zlatou slavicí. Tak asi tak je třeba brát seriál dle skutečnosti... hlavně ty od Novy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Nádraží, ze kterého Iveta (Anna Fialová) odjíždí do Prahy a pak se na něj vrací, je v Lužné u Rakovníka, nikoliv ve Frenštátu pod Radhoštěm, jak by se dalo čekat. Nehledě na to, že proti předpisům vystupuje z vlaku na druhou stranu, než je staniční budova. (jujec)
  • Ve snímku představuje Ladislav Štaidl (Ondřej Brzobohatý) Ivetě (Anna Fialová) písničku „Málo mě zná“ v roce 1988 (cca v čase 01:07:00), přitom tato skladba vznikla již v roce 1987. Navíc Iveta po smrti Petre Sepéšiho (Vojtěch Vodochodský) rozhodně nebyla doma a dál zpívala. (jujec)
  • Při natáčení písně „Snad jednou najdu průvodce“ byl hned začátek písně (cca čas 45:23) nazpíván špatně – správně má být text: „Málem připadám si ztracená,“ kdežto Anna Fialová (Iveta) si zřejmě popletla začátek druhé a první sloky a nazpívala: „Kolem připadám si ztracená“ (druhá sloka začíná: „Kolem projel pestrý autokar“). Následnou absenci celé sloky za refrénem lze pak pochopit, aby píseň nebyla dlouhá a hlavně aby děj spěl rychleji k textu, o kterém daná pasáž filmu je. (jujec)

Reklama

Reklama