foto

Anna Fialová

  • nar. 3.7.1995 (20 let)
    Kolín, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Už od dětských let projevovala zájem o fotografování, módní návrhářství a zejména o herectví, čemuž se člověk nemůže divit, neboť je vnučkou známého herce Karla Fialy (Limonádový Joe). Po absolvování výtvarné základní školy se Anna rozhodla pro pražskou konzervatoř, konkrétně pro hudebně dramatický obor. V rámci svého studia vystupuje v divadle Na Rejdišti.

Diváci ji poprvé mohli zaznamenat ve filmu Román pro ženy (2004), kde si jako osmiletá zahrála dceru jedné z hlavních hrdinek. V roce 2008 se sebe výrazněji upozornila v pohádce Kouzla králů, kde byla obsazena do dětské role komediantky Rozárky. O pět let později přichází na řadu role ve filmu Bella Mia (2013). Skutečný průlom v její dosavadní kariéře přijde na řadu o rok později, kdy ztvární jednu z hlavních postav a to Julii Vlčkovou v televizním seriálu Vinaři (2014). Na začátku roku 2016 ji také můžeme vidět v životopisném filmu Lída Baarová. 

Anna Fialová je mnohými herci a odborníky považována za velmi talentovanou a nadějnou herečku, o které v budoucích letech ještě hodně uslyšíme.

Tomáš "ragnar1" Blümel

Herecká filmografie

2016 Hlas pro římského krále (TV film)
Lída Baarová
Muzikál aneb Cesty ke štěstí
2015 Padesátka
2014 Vinaři (TV seriál)
2013 Bella Mia
2010 Osudové peníze (TV film)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kouzla králů (TV film)
2004 Román pro ženy

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 David Koller - Recidiva (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace