Reklama

Reklama

Vánoční hrad

  • USA A Castle for Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Do prčic. Mnohem slabší, než Hallmark standard. U nás se žehlí velmi zřídka, sušička je perfektní věc, když je kvalitní, stačí vše poskládat, takže u nás doma formát "k žehlení dobré" nehrozí. Brook vypadá jako ošklivá, zlá čarodějnice z japonského animáku, střihnutá Morticií z Addams family. Věk nezastavíš, ok, ovšem herectví nula a šminky bych tipla na tvrdé mastné kydance značky Máňakej, kdy vizážistka neprošla řádným školením, nemá vkus, líčí nejdřív oči, mejkap plácá nakonec, nejlépe v rohu v koutě, kde není ani světlo, ani vzduch, finální vizuál odpovídá looku nejtvrdší dominy a rozumný fotograf si proto dává fikaně do smlouvy, že tímto zmachlené nekritické zoufalky fotit nebude ani za nic.  Prostředí skotského hradu pěkné, ovšem v kombinaci se zbytkem celek působí, jako pěst na ok. Nemám nic proti lehkým romantickým filmům, pokud jde navíc i o kýč vánoční, bývám vcelku laskavá. Vánoční hrad je lehký a děsivý až moc. ()

hn253 

všechny recenze uživatele

Už jsem měla nakročeno k odpadu, ale kvůli úctě ke skotským hradům, krásným lokacím a také pro poměrně slušné výkony ve vedlejších rolích dávám jednu hvězdu. Veškerá bída stojí a padá s Brooke Shields, vůbec neumí hrát a je strašně rozčilující, ve filmu opravdu vadí. Cary Elwes taky již zažil lepší herecké časy. Nuda a "pruda" od začátku do konce. ()

Reklama

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že v tom hraje pozapomenutá hvězda 80ek (Shieldsová) a k tomu další, prakticky zapadlá (Elwes), přál jsem jim to. Rozjezd byl dobrý, ale nadšení postupně opadávalo, až se proměnilo ve zklamání. Ta chemie nebyla silná a oba měli dobré chvilky (Shieldsová víc), ale celkově se jim postavy nepovedly. Pro mě navíc vedlejší postava nemluvného gaye sice roztomilá svou jehněčí duší v medvědím těle, ale byla to typická vata na zacílení co největšího okruhu diváků. Ještě že byla postava černé recepční pro příběh důležitější. // 42% ()

alisa.upir odpad!

všechny recenze uživatele

Vedle tohohle filmu vypadají filmy Rosamundy Pilcherové jako kvalitní dokumentární tvorba. Je to fakt trapárna. Nic originálního, a všechno strašně cheesy. Pilcherová je taky trapná, ale aspoň do ní vždycky obsazovaly herečky, co měly nějakou mimiku, takže jejich nonverbální projev na plátně byl pořád lepší, než rozšlápnutej muffin. Za to Brooke má tak vyžehlený čelo, že jí z toho spadlo obočí a nemůže s ním absolutně hýbat. Vypadá jako maska Predátora, a je to vyloženě ošklivé… ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě zklamání. Byla jsem celkem ráda, že vidím jména Brooke Shields a Cary Elwes, které jsem ve filmu v nějakých výrazných rolích viděla snad... no už je to hodně dávno. Ani mi nevadí, že je to prostě neoriginální romantický kýč (s tím se počítá), ale je to tak hrozně, hrozně natočený. Balancuje to na hraně s německými romantickými filmy z Cornwallu a jim podobným. Když se na scéně poprvé objevil Elwes, nevěděla jsem, jestli náhodou nekoukám na Živí mrtví, dost nezdravá barva a když měl jít do trochu drsňácké polohy, tak mu to moc nešlo. Shields zase předvádí dost křečovité úsměvy a vůbec nevypadá, že si to tam užívá. Vzájemnou přitažlivost jsem jim nevěřila ani za mák. Prostředí bylo krásný (aby ne! Jako Downton!), ale i díky kameře spousta scén působila jako hodně nepovedený kýč. Ale abych jen nehanila... scéna, kdy si Elwes pouští záznam ze show a pak se zamkne, mě dost pobavila. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama