Reklama

Reklama

Vánoční hrad

  • USA A Castle for Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na tvrdení, že sa Netflix pomaly mení na Hallmark niečo bude. Ale mne to nevadí. Dobrovoľne nasilu som videl stovky Hallmarkovských dojákov. A tento sa mi páčil. Po dlhšej dobe som zase raz videl niečo so Správnou Susan Brooke Shieldsovou a naviac v podaní jej najlepšej CZ dabérky. Stále jej to sekne. Celá tá romantická línia funguje dostatočne dobre a aj prostredie a lokácie, na ktoré si bežne nepotrpím, boli tentoraz fakt nádherné. Proste tak klasicky sladko vyčančané, ale ten vyzdobený svietiaci hrad ohromil aj mňa. Takže celkovo príjemná vianočná jednohubka. 6/10. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Taková harlekýnka v televizi. Asi bych začala klady - nádherné prostředí Skotska, pár hezkých skotských melodií a sympatický hradní pán. Taky mi přišlo překvapivě osvěžující, že hlavním hrdinům není dvacet. A tím to asi končí. Děj děsivě přitroublý, stejně tak scénář a výběr písní. Vánoční kýč v každém záběru - ten nazdobený hrad na konci byl prostě hnus. Brooke Shields neumí hrát, dobrá mi připadala jen coby Joeyho pošahaná fanynka v Přátelích, protože tam ten křečovitý výraz seděl. Co mi ovšem vadilo snad nejvíc, to byl ten applácký product placement. Prostě tenhle film se nepovedl a znovu ho rozhodně neuvidím. Jedna hvězda, ta druhá je za Skotsko… ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Brooke Shields to poňala Studenkovej štýlom. Myslela si, že do seba narve kilá botoxu a bude vyzerať mladšie, ale opak sa stal pravdou, presne ako u našej Zdeny. Síce čelo vyžehlené, ale zvyšok taký neforemný, z diaľky ešte ok, z blízka starena nad hrobom. Inak jeden z najslabších vianočných filmov za posledných 10 rokov. Hocijaká Pilcherová má väčší prínos, tu žiadna vianočná atmosféra nesálala. Oni si asi mysleli, že keď tam budú v kuse opakovať melódie ako Deck the Halls či Jingle Bells, tak to bude automaticky atmosféra jak lusk, ale nič takého sa nestalo. A tá romantika, to ako fakt, to bolo tak pre osamelé paničky po päťdesiatke. ()

Kosi.. odpad!

všechny recenze uživatele

Zazobaná světoznámá spisovatelka se rozhodne na dovolené koupit hrad a přitom ji balí skotský vévoda. Ani na okamžik tenhle počin člověka nepobaví, nedojme ani nezaujme. Hlavní hrdince celej film všichni (snad kromě jejího protějšku) jenom pořád lezou do prdele. Doporučuju vyhnout se tomuhle hradu obloukem (a snad především o Vánocích). Asi bych měl věřit víc komentářům ostatních. :/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Duch Vánoc začal strašit na hradě někde ve Skotsku. Brooke Shields byla vždy spíše modelka před kamerou než herečka, takže s přibývajícími roky přestává dávat smysl její obsazování. Strašidlo Elwes je pak v kombinaci s dementně napsanou rolí úplně na zabití. Snímek je zřejmě vyrobený na zakázku čtenářkám knih, jenž píše hlavní postava. Složení: kýčovité trademarky Skotska 80%, Vánoce 20% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama