Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

suicide 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak mi seriál vždycky připomínal do určité míry kojota Williho a ptáka uličníka. Jenomže byl trochu méně "hezčí" ve smylu animátorské grafiky. Zajímavé je., že jsem ho stejně miloval. A vždycky jsem fandil tomu vlkovi, který byl prostě záporák, měl vykouřené plíce a byl to strašný smolař. Jak se ale mohlo pořád dařit tomu zatracenýmu zajíci unikat??? ()

otík 

všechny recenze uživatele

Skvělý večerníček, asi nejlepší mimo československou výrobu, i dnes patří k tomu nejlepšímu v krátkometrážní animaci, co lze vidět. Nu pogodi!!! PS: především prvních cca 15 dílů je opravdu skvělých, čím později však další díly vznikaly, tím mi přišlo, že příběhy byly hloupější. Kromě 18 původních dílů od Vjačeslava Michajloviče Koťjonočkina, vznikly i dva v r. 2006 od Kotěnočkinova syna Alexeje Vjačeslavoviče Koťonočkina (Na dovolené, Na chatě). Ty už ale mají jinou grafiku a příběhově to také není to pravé ořechové. Díly podle DVD od Urania (2005): DVD 1 - 1. Na pláži, 2. V lunaparku, 3. Všechny způsoby jak chytit Zajíce, 4. Sportovci, 5. Nové nápady Vlka, 6. Příhody na vsi, 7. Na silnici, 8. Nezapomenutelný karneval, 9. Není snad být televizní hvězdou. DVD 2 - 1. Nečekaná změna, 2. V cirkuse, 3. V museu, 4. Olympijské naděje, 5. Elektronický Zajíc, 6. Zaječí chór, 7. Pohádková ztráta paměti, 8. Jubileum Vlka, 9. V supermarketu ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika a nářez. Na vlka nikdo nemá, jen dodneška lituju, že toho malýho hajzlíka nezabil.. Nelze si nevšimnout spratkovských komentů: na Toma a Jerryho to nemá, atd. Hajzlíci pitomí, držte tlamky, když tomu nerozumíte! Komu se nelíbí Jen počkej je vůl a vymatlaná guma!!! A je to! Kukkik je vítěz, není to jen vl, ale j vygumovaná mrdka, protože dát 4hvězdy Hostelu a odpad Jen počkej, to už vyžaduje opravdu značné poškození mozku! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické +4* Sovětská napodobenina příběhů Toma a Jerryho, ale i tak mě to v dětství bavilo a naštěstí do toho Rusové nepřidali svou ideologii ;-). Divím se, že udělali jen těch 20 dílů, které se rychle okoukaly. Originál nepřekonaly a nakonec uděluji pěkné čtyři hvězdičky. Objevil jsem taky na těchto stránkách, že existovala i zkušební verze z roku 1969, kterou jsem si tady pustil a naštěstí to vzali do rukou lepší režiséři a animátoři, protože takto by to byl propadák, který hodnotím jen jednou hvězdičkou. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Vždy znovu mě fascinuje sociálním napětím mezi oběma aktéry zesílený všudypřítomný queer náboj tohoto seriálu. Nepředstavuje-li ovšem zajda stereotyp samičky, jako vlk stereotyp mača. Každopádně je to ta hlavní přidaná hodnota oproti Tomovi a Jerrymu. Potom tematizace tradiční a populární písně ve světě Sovětů. A českému diváku dabingem zvěčnělé Kotěnočkin, Chait, Rusakov,... Samozřejmě sláva Ukrajině. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Medvídek, který přinese odměnu zajíci a vlkovi za cyklistický závod, odkazuje na maskota olympijských her v Moskvě 1980. (OJan)
  • Znělku seriálu hudební skladatel Tamás Deák složil již před jeho vznikem, původně s ním nesouvisela a její název byl Vodní lyže. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama