Reklama

Reklama

Bez východiska

  • USA No Exit
Trailer 1

VOD (1)

V napínavém thrilleru Bez východiska uvízne mladá žena Darby Thorneová na cestě za nemocnou matkou ve vánici a je nucena zastavit na dálničním odpočívadle se skupinou neznámých lidí. Když v zaparkované dodávce narazí na unesenou dívku, musí bojovat o holý život, aby zjistila, kdo je únosce. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (134)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Takové menší překvápko večera. Jelikož jsem si nejdřív všiml, že v tom hraje každý za jinou rasu, tak jsem očekával strašnou blbost. Ve skutečnosti je to moc pěkná podívaná. Koukat na to někde v zasněžených horách musí být atmosférické vzrůšo. Na hudbě si také dali filmaři záležet. Musím říct, že to mohlo být i delší, protože začátek je docela urychlený. Čekal jsem, že my jako diváci budeme víc hledat právě toho záporáka. 70/100 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého jsem před zhlédnutím absolutně nevěděl, co mám čekat. Až na jedno jméno neznámá herecká sestava, dále pro mě neznámý tvůrčí tým. Ale trailer mě dokázal něčím navnadit, takže šanci jsem mu dal. A udělal jsem fakt dobře! Takový menší bratříček děl bratří Coenů, některé momenty totiž jako by z pera těchto dvou mistrů vypadly, toho černého humoru zde bylo až až. V momentě, kdy hlavní hrdinka skončila ve sněhové bouřce v té zapadlé chatce s neznámými lidmi a následně zjistila, že na parkovišti stojí auto s unesenou dívkou, film nabral slušné obrátky. Jako divák jsem se dočkal pár dokonalých zvratů (nebudu lhát, jeden mě málem shodil ze židle). I na trochu té krve dojde. K vyššímu hodnocení mi chybí větší důraz na tah na branku, na pár sekvencích bylo vidět, že zas tak zkušení autoři nejsou. Na druhou stranu, já jsem spokojen. Fajn thriller. 7/10 ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Na začiatok, toto nie je sračka film ! a rozhodne ste ich v podobnom prevedení videli desiatky. Ale..na rozdiel od väčšiny podobnej produkcie má tento film uveriteľné uvedenie do deja a celkovo povedzme realisticky nádych. Tým chcem povedať, že logika je na celkom slušnej úrovni. Začiatok je najlepší kedy ani my ani Darby netušíme kto je oným únoscom malého dievčaťa na parkovisku v dodávke. Máte tu štyroch ľudí, štyri rôzne charaktery....hmm. jeden musí z kola von. Nie je to ale také jednoduché ako sa na prvý pohľad zdá. Postupne to prejde to poriadnej krvavej, klincovej dramatickej katarzie v ktorej sa udejú radikálne zmeny. Obstojný thriller ktorý síce neprekvapí ale poteší, že ostal nohami ako tak na zemi a to sa ráta. Poctivé silné tri hviezdičky, predsa len nič nové to nie je . 60 % ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Ja som vcelku spokojný. Má to prostú zápletku, rýchly spád, zábavný vývin udalostí a adekvátnu stopáž (90 minút), takže to nestihne ani chvíľku nudiť. Niekoľko vecí by som tomu vedel vytknúť (ako napríklad nie veľmi vydarenú charakteristiku hlavného záporaka a jeho protivného hereckého predstaviteľa), ale taktiež by som vedel aj mnoho vecí pochváliť - menovite napríklad dobrý herecký výkon hlavnej hrdinky, ktorá je naviac sympatická a celý film tiahne dopredu. Dokonca aj ten scenár bol vcelku vynaliezavý, hoc (hlavne ku koncu) nebola núdza o patetické dialógy. Proste taká fajn jednohubka, na ktorú síce za dva-tri dni určite zabudnem, ale na druhej strane som sa bavil a nemôžem povedať, že by išlo o stratu času. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Počas covidu rôzne veci vznikajú. Po prečítaní obsahu som si myslel, že to bude nejaká konverzačka v chate, ktorá bude v inotajoch, zamotaná a divák bude musieť hádať, sledovať, domnievať sa. Nič z toho sa nesplnilo. Zápletka chce byť zaujímavá pri Švindli, potom to však naberá rýchly, thrilerovitý spád, šablónku so zvratom v závere a krvavé vyvrcholenie. Nadhodnotím, lebo to bola jedna z tých lepších vecí, čo mohla na tento námet vzniknúť. 3 z 5 ()

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knižní předlohy „No exit“ (v češtině vyšlo pod názvem „Není úniku“) od Taylor Adams. (Jamra)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno