Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

bourec 

všechny recenze uživatele

Oba dva herci mají dispozice tenhle film utáhnout. Sice Jana Plodkova nemá u mě stejnou startovní čáru jako Langmajer, ale i ona se stim popasovala dobře. Ta půlhoďka jiskření mezi manželskou dvojicí je celkem svěží, a vlastně i vtipná. Pak se sice film trochu sveze do romance, ale jako celek úplně v pohodě. Celkově mírná pochvala. 60%. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Krásné prostředí, dobří herci, ale ten suchý, až otravný humor? Katastrofa. Neškodný spoiler:   Jsem ztroskotaný na ostrově a řeknu své partnerce pojď obhlédnout místo a ona mi odvětí (se šrámama na obličeji) -takhle přeci nikam nemůžu.    Jako vážně se tomu smálo celé kino? V tomhle duchu se víceméně nese celý film. A to nemluvím o tom, že to docela solidně zkopčili z filmu 6 dní a 7 nocí s Harrisonem Fordem. 40% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Největší problém jsem měl s tím jak se k sobě hlavní postavy po většinu filmu škaredě chovají. Jak můžu dát vyšší hodnocení když jsou postavy takhle krajně nepříjemné. Jany Plodkové mě bylo upřímně líto, že musí žít s někým takovým jako je arogantní Langmajer. O komedii se v žádném případě nejedná. Kromě pár světlých výjimek jako je například Prušinovský totiž nikdo neumí propašovat do českého filmu kvalitní humor. Alespoň ale Ostrov díky své délce rychle utekl. 50% ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

70% v první chvíli se jeví, že uvidíte český remake 7 DNI S 7 NOCI, tvůrcům se podařilo vyměnit a udělat trochu jiný snímek, co je jim též podařilo je vzhled zahraničního snímku, nejen exotickými lokacemi, ale hlavně snímáním a celkovým vzhledem včetně titulků. Tu čtvrtou hvězdu si dle mého pohledu film zaslouží za tento posun a možnost porovnánï se svými zahraničními kolegy- přestože rozpočet českého filmu je naprosto jinde. Tvůrcům velký respekt za odvahu, slušný scénář a pochvalu Václavu Tlapákovi, který uměl vykouzlit záběry a navaznosti, které jsou světové produkce. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

2/10. Ostrov je esencí všeho, co je na naší současné kinematografii špatně. Dva frekventovaně obsazovaní herci v tom nejvíc klišé příběhu co může existovat. Ani nádech jakési exotiky v podobě (nutno přiznat) nádherného ostrova filmu nepomůže dostat se z prachbídného podprůměru, na který si konzumenti v českých kinech asi zvykli, akceptují ho a jsou ochotni za něj platit. I proto jsem nadšený, když se v našich luzích a hájích objeví světlé výjimky jako filmy ze stejného roku jako Ostrov a to třeba Invalida, #annaismissing nebo Bod obnovy. Všechny 3 filmy Vám doporučuji více, než ztrácet čas další "Langmajerovinkou". ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Scéna plavby na opuštěný ostrov je podbarvena melodií písně „Somewhere Over The Rainbow“. (sator)
  • Letadlo, se kterým hlavní postavy havarují, je Antonov AN-2 registrace OK-HFL z letiště Mladá Boleslav, kde se celá scéna také natáčela. (pocket22)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama