Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Možná budu vypadat jako blázen ale mě se to celkem líbilo. A ne pouze kvůli tomu že to znám i z dětství. Tedy často je zde na nervyjdoucí a trapnej humor ale když se něco povede stojí to za to. Williamse už jsem taky viděl v lepším rozpoložení než tady. Ale originalita a taková roztomilost samozřejmě orientovaná na dětského diváka.... Proč ne??? Neurazí! 3* za 56% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Trochu bláznivá, ale fajn komédia a skvelý herecký výkon Robina Williamsa, ktorému proste tieto role sedia. Zaujímavé, vtipné, nie veľmi pôsobivá zápletka, ale celkovo príjemný dej aj spád. Problémom je však niečo iné. Veľa situácií, ktoré mnoho detí rozosmejú, ale bohužiaľ, pre nás starších divákov to naozaj už nieje to pravé. Videl som to tiež, keď som bol malý, ale aj po rokoch viem, že takéto filmy už u väčšiny nebodujú. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Děsně ujeté. Pokud oplýváte nějakým logickým myšlením, tak ho radši už dopředu vypněte nebo spláčete nad výdělkem. Tady se na nějaké fyzikální či jiné zákony nehraje. Robin Williams hrál šíleného profesora/vědce obstojně. Byl dostatečně crazy. Ale že bych si za půl roku pamatovala něco o filmu Flubber, to pochybuji. Nevýrazné, víceméně lehce podprůměrné. 3* dávám ze sympatií k Williamsovi a jeho filmové partnerce Marcii Gay Hardenové, protože tolikrát nechaná u oltáře... to jsem snad ještě v žádném filmu neviděla. ()

viax 

všechny recenze uživatele

V dnešní době tenhle film ztratil jakoukoliv šťávu, pokud ji někdy vůbec měl. Takže by bylo zdvořilé se na něj podívat skrze rok vzniku. Nejhloupější moment snad byl ten s umírající Weebee — střídavý proud tě uzdraví, zítra pojedeme do servisu, bla bla bla... jé, ona je mrtvá — to jako vážně? Patos a zmatečnost. Uff, to bych si do života nikdy nepustila. Proč mu univerzita nepřidělila pár pomvědů (pomocných vědeckých sil), aby ho hlídali, když byl tak profláknutý? Naprostá nelogičnost. Jenže to by pak tahle blbůstka nevznikla. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Flubber jako hraná groteska na dospělého diváka nemyslí, neustálé pády, ksichtění či bouchání do hlavy přehledně připravuje, aby se chytly i malé děti. Roztržitý Robin Williams leccos svým komediálním talentem zachrání, avšak trapné trikové poskakování (tak pitomý, až snad i WTF zábavný basketbalový mač :)) mu nedává moc šancí. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když si Philip Brainard (Robin Williams) vloží do zadní kapsy kalhot Flubber, aby se po pádu z okna odrazil, tak Flubber kapsu roztrhne a odletí. Po pádu má ale Philip Brainard kapsu zašitou. (LuCaSh)
  • Mená zlodejov, ktorý robia pre Hoenickera, sú Smith a Wesson, odkaz na veľkú americkú spoločnosť Smith & Wesson vyrábajúcu zbrane. (Mihail123)

Reklama

Reklama