Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Olík 

všechny recenze uživatele

První, rovnou dodávám celkem povedený, Sandlerův pokus skloubit močení na zeď s vážnějším tématem a zároveň je ho první randíčko s režisérem Dennisem Dugananem. Sandler močí, podráží bruslaře, vychovává, baví, moralizuje i ulétává, ale hlavně Sandler vysílá do světa zprávu, že je tady a nějaký ten pátek tady ještě bude. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler musí ukázat, že je zodpovědný a není jen sprostým povalečem, který těží z toho, že mu kdysi někdo přežvejkl nohu a on za to dostal slušné prachy. Když mu přítelkyně přiloží nůž na krk, malý chlapec hledající svého otce je ideální nástroj. Jestliže se divák povznese nad obsahem, může se i docela solidně bavit. Je to typická uřvaná „sandlerovská“ komedie, která platí za to lepší, za čím kdysi tenhle komerční tahák stál. Výsledek je akceptovatelný, přerostlé dítě Sandler je vtipné, ostatní mu zdatně nahrávají na smeče, navrch je v týmu i Steve Buscemi nebo Joey Lauren Adams. A to není úplně málo. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velký táta je jediná sandlerovka (co si vybavím), která se mi každým dalším zhlédnutím líbí více (a taky které zvedám původní hodnocení). Poprvé mě to moc nebralo, snad proto, že jsem ještě neměl syna, teď asi na počtvrté, mě to bavilo hodně (možná proto, že mám syna. Taky jsem zřejěm dozrál k tomu ocenit Joey Lauren Adams a Leslie Mann společně v jednom filmu. Je to takové mile, zábavně, mile dojímavé, až by člověk pustil slzu. A i ten dozvuk devadesátek (hlavně ohledně hudby), dělá své. Kromě toho odhalíte praktičnost novin. ()

AshMorgan 

všechny recenze uživatele

Jsou tři druhy lidí. Někteří nemůžou Sandlera ani vidět, pro druhé je průměrný komik. A pro tu skupinu ke které patřím, je prostě legenda komedie. Big Daddy mě prostě baví od začátku do konce. Příběh je zajímavý, vtipné hlášky padají často, hudba velmi dobrá...A příjemně mě překvapil i herecký výkon toho malého caparta, takže ****. ()

ladymarmelad 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem čekala víc jelikož tam hraje Adam Sendler, ale je to obyčejná průměrná komedie.Je to rozkošný jak se Adam ujme malého kluka a postupně ho začne mít hrozně rád. Dky němu si najde přítelkyni, no prostě obyčejná komedie.Co mě možná drobet zklamalo že nakonec nezůstal u Adama ale musel ke svému otci. Ale tak konec je pěkný a to je fajn. =) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Na Rotten Tomatoes má film ke dni 5.1.2012 pouze 40 kladných procent. (Terva)
  • Cole Sprouse a Dylan Sprouse přišli během natáčení o mléčné zuby a musely jim být dočasně pořízeny náhradní. Dylanovi zub vypadl uprostřed záběru. Ke konci filmu potom Sonny udělá poznámku o chybějícím zubu. (HappySmile)
  • Manželka Adama Sandlera Jackie Sandler (Jackie Titone) si zde zahrála číšnici v baru. Je to první film, kde se objevila se svým manželem. (HappySmile)

Reklama

Reklama