Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Valkyria 

všechny recenze uživatele

Od Adama Sandlera jsem čekala něco víc... Každá vteřina byla naprosto předvídatelná... Patetické a přehnaně "roztomilé".... Když Sonnymu Juliana vzali, člověk by čekal, že ho to nějak sebere.... Se mnou to neudělalo absolutně nic! Jelikož už dlouho před rozhodnou scénou hraje "šíleně smutná" písnička a opět je Vám všechno jasné! Nudila jsem se po celou dobu a to jsem čekala zábavu v čistě Sandlerovském duchu! Totální a absolutní zklamání!!!! ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

"Styx byli jedna z nejlepších amerických rockových skupin. Měli jen špatnou pověst, protože většina kritiků jsou cyničtí pitomci." Filmu, který jen tak mimochodem intenzivně propaguje moji oblíbenou kapelu (jsem fanouškem od roku 1982), prostě nemůžu dát nízké hodnocení. Jinak je to občas trapné, sem tam příjemné, někdy téměř vtipné, místy nechutné a většinou dojemné. A asi dvě minuty v tom hraje Steve Buscemi. [Poznámka na okraj: Kristy "ta špatná Buffy" Swanson je fakt kočka.] ()

Reklama

ladymarmelad 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem čekala víc jelikož tam hraje Adam Sendler, ale je to obyčejná průměrná komedie.Je to rozkošný jak se Adam ujme malého kluka a postupně ho začne mít hrozně rád. Dky němu si najde přítelkyni, no prostě obyčejná komedie.Co mě možná drobet zklamalo že nakonec nezůstal u Adama ale musel ke svému otci. Ale tak konec je pěkný a to je fajn. =) ()

zuzulend 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie se skvělým hereckým obsazením.Mám ráda Adama Sandlera a možná už kvůli němu a roztomilému Sonnymu se mi tento film líbí.Ten kluk předvedl parádní herecký výkon.Je rozkošný a nechápu,jak v takovém věku může tak skvěle hrát.Děj mě zaujal a pobavil,ale mělo to menší nedostatky,takže 4 hvězdy si to rozhodně zaslouží! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu to nizky hodnoceni, me tenhle film hodne mile prekvapil. Adam Sandler tu opet hraje hovado, kterej kam pride, tam udela pruser, ale je to podany fakt vtipne. Filmu, kde se objevil dospelej a nejaky dite skutecne vzniklo hodne, ale jsou spis rodinny, ktdezto tenhle je navic i hodne vtipnej. Rek bych takova vtipnejsi verze Kolji. Herecky vykony sice nejsou nejlepsi, ale Sandler je celkem uveritelnej. A pak tu je neskutecne sympaticka Joey Lauren Adams. Potesilo me, ze tu neplati to, co u jinych podobnych komedii, ze by se hlavni hrdina zmenil. Sandler sice se sebou par zmen udela, ale zustane furt stejny hovado, jen zacne mit kluka rad. A ty veci, co ho uci, jsou fakt skvely. Ja se bavil skvele. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Film se měl původně jmenovat Guy gets kid, v češtině Chlápek dostane dítě. (kosticka7)
  • Cole Sprouse a Dylan Sprouse přišli během natáčení o mléčné zuby a musely jim být dočasně pořízeny náhradní. Dylanovi zub vypadl uprostřed záběru. Ke konci filmu potom Sonny udělá poznámku o chybějícím zubu. (HappySmile)
  • Sonnyho kamarád pan Herlihy je pojmenován po spoluautorovi scénáře Timovi Herlihym. (HappySmile)

Reklama

Reklama