Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mix romantickej komédie, gangsterskej komédie a komédie všeobecne (a možno trochu aj Tarantina a Coenovcov). Policajt, ktorý má tak trochu problémy s vlastným sebavedomím pri výkone zamestnania, jeho podarení kolegovia, jedno strieľajúce dieťa, dvaja tupci, pripomínajúci Vanillu Icea a MC Hammera. Ide to dokopy? Ani nie, ale občas je to vtipné, chémia medzi Hurley a Learym výborne funguje ("sila ich okamžiku" je tak uveriteľná) a spoľahliví mešuge Buscemi s Guzmánom sú pevne vsadení do svojich hereckých škatuliek. Ako nenáročná oddychovka po ťažkom pracovnom dni to poteší. Len ja som dnes nemal ťažký pracovný deň. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná i dojemná komedie! Skvělé vedlejší postavičky (dva scénárističtí "bratři", parťák, co se bojí toho že je gay, nebo puntíčkářský otec-domovník) doplňují ústřední pár, kterému to opravdu sekne, spousta gagů,prostě velmi povedená záležitost. Akorát nechápu, kde zase český distributor vyhrabal tak dementní název. ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, Denis Leary má ten ojedinělý talent, že i když jsem s ním viděl už více než 10 filmů, ani v jednom si ho nedokážu pořádně vybavit, pouze to, že je ve většině případů zapomnění hodný. Celkově mi ta chemie mezi hlavními postavami vůbec nefungovala, Leary je prostě na nic a Elizabeth Hurley v sobě nemá žádné kouzlo a ani moc dobře nevypadá. Navíc Steve Buscemi zde má jen nedůstojnou a až příliš vedlejší roli omezenou jen na několik homo výstřelků. Podprůměrná kriminálka s nepříliš komediálními prvky, nuda. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Detektiv Ray Pluto je vždycky v pravej čas na pravým místě, leč, bohužel, vždy indisponován a tak se velice často oddává zhulování se u výživnější verze "Cvičíme s Šipinou". O nedostatku profesních schopností a inspirace by mohli vyprávět i dva scénáristi s důrazem na ultramegareálnost, a až nás na festivalu v Cannes bude bít "Do Očí"(,) titulková sekvence(,) přiřkne našemu hrdinovi, když ne přímo věnování, pak minimálně "special thanks". Holt napsat dobrej scénář je, ačkoliv máte v záloze hafo super postaviček, pěkná fuška, a tenhle film je toho důkazem. ()

Gallienus 

všechny recenze uživatele

Tento film mě rozesmál, hlavní zásluhu na tom měl Steve Buscemi, má sice jen vedlejší roličku, stála však za to a byl to právě tento film, po kterém jsem ho začal brát. Od příběhu toho moc nečekejte, policajt s bolestmi zad, který není u kolegů moc respektován se stává nejdříve terčem vtipů, po vyřešení důležitého případů zase hrdinou. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama