Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kevin se svěří, že vídá divné věci. Ilonku nová zpráva deprimuje tak, že chce odejít z Brightcliffu, neúnavná optimistka Shasta ji ale nabádá k návratu. (Netflix)

Recenze (7)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predosly i tento diel az na kratku liniu v zavere uz davam kvoli naivite a hlupostiam v scenari, ci absencii akejkolvek atmosfery len s rychloposuvom. Bieda. We saw it coming - tak lahko predvidatelne, az som sa neodvazil uverit tomu, ze takto lacno by nas tvorcovia chceli "zabavit". A vyplnilo sa. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť tu máme sci-fi príbeh a opäť s nečakaným vyústení, kedy až v závere zisťujeme, kto je kto a prečo. Nie je to také dobré sci-fi ako pár epizód dozadu, ale stále poteší, kto si všimne plagáty na stene hlavného protagonistu, ten si niektoré udalosti domyslí vopred. V sanatóriu je to spočiatku skôr nuda, ale v závere to chytí poriadne grády a je nám ponúknutý zatiaľ najlepší cliffhanger. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádhera. Skupina osmi lidí. Lesba, gay, míšenka, černoch, černoška, Ind, Japonka, běloch, bêloška. A tentokrát i s kecy o gay pride. První epizoda vypadala fajn, ale nakonec je to jen parazitický přílep na jméno Flanagan. Opět to bylo jen pár minut, které za něco stály. ()

Reklama

Reklama