Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všechny rozhodí brutální vražda a Džin se chce dobrat spravedlnosti. Vyšetřovatelé se před důležitým summitem dozví o skupině extrémistů, kteří uctívají mimozemšťany. (Netflix)

Recenze (11)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti cinskemu originalu Three-body, kde si zvolili ako zasvateneho "novopriselca" muza, tuna zvolili azijsku vedkynu. Dalsi rozdiel, ten najpodstatnejsi, radikalne okresali filozoficke i vedecke aspekty serialu -  hlavne pocet casti, aby stupla sledovanost a atraktivnost pre priemerneho divaka. Takze toto zjednodusenie a zcasti i "vykostenie" som obcas uvital. Razia bola uplne malicherna...epizode vlastne kraluju az slova starej vedkyne, ktora to "cele" zacala. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aaaaa už tu máme první homo-pár. Na Netflix nějak málo. A pak také ta ultra pecka… 400 let? Fakt!? Tohle je víc než strašný… nic tam nedává smysl ani v rámci nastavených pravidel (“pán ví co dělá…” alé to neznamená, že nemůžeme postřílet pár lidi, kdyby náhodou). Nula odpovědí, jen stupidní bláboly a nuda. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Dobře, minulé epizody sice stavěly knížku tak trochu na hlavu, ale dělaly to ještě v rámci rozumných mezí (a celkem mě to bavilo). Jenže tohle už je mimo. Celá poetika původního příběhu a hlavní myšlenka toho, co kontaktem Wen-Ťie a následně PTO zamýšleli... Všechno je pryč. Z geniálního, skeptického příběhu plného zásadních filosofických otázek zůstal jen rutinní a generický stín... Nehledě na to, že dost věcí nedává smysl i bez ohledu na to, jestli existuje nějaká předloha. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát sme sa zaobišli bez hry a virtuálnej reality a táto zmena je ku prospechu veci. Začíname spoznávať tajomný kult a aj to, kto je jeho vodcom a veci začínajú dávať zmysel. Jediným problémom je to, že táto a predchádzajúca epizóda by sa dali spojiť do hodinovej časti. Ako bonus sa dozvieme fakt, že naše rozprávky sú iba klamstvá o klamároch. A s klamármi sa nedá komunikovať... ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Wen - Tie se na konci sedemdesátých let lépe seznamuje s ochráncem vlašťovek, jenž jí bránil v postavení vědecké základny. Dozví se od něj, že i on již mnohé o mimozemšťanech přicházejících na Zemi ví, a pro jeho nadšení mu začne věřit. Na počátku osmdesátek ji pozve na loď Jugment Day, kde najde počítače, s nimiž by mohla lépe s cizí rasou komunikovat. Oba dva k sobě pocítí horoucí lásku. V současnosti se řeší pohřeb zesnulého kamaráda. Tajná provládní agentura pořádá Jin, aby se pro ně stala špionkou na summitu, kde se představí Zakladatelka celého hnutí za mimozemskou rasu. Starý muž vypráví svému Pánovi (oné rase, tj. jejímu vůdci) pohádky, z nichž si odnese jen to nejhorší, a přestane lidem věřit. Na Summitu se Wen - Tie odhalí coby zakladatelka hnutí. Jin se zde setká s Tatianou, nejoddanější členkou skupiny. Tou, jež umí komunikovat s mimozemšťany, a též tou, jež umí mizet ze záznamů. Věrná hnědovláska se chce před příchozími vtrhnuvšími policisty bránit, ale je postřelena, a stova uteče pryč ze sálu. Wen - Tie v klidu sedí, ví, že její Pán si vše přesně naplánoval. Před policisty zůstane se záhadnou maskou (...). 75 procent. Na rozdíl od předchozích dílů až nepříjemně zmantené. Tatianin potenciál zůstal nevyslyšen, udělali z ní slabou holku neschopnou se před střelbou bránit. Navíc, pokud zemře, přijde seriál o jednu z nejdůležitějších postav, což by mu z mého poledu sebralo minimálně třicet procent. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama