Reklama

Reklama

Ben Schnetzer

Ben Schnetzer

nar. 08.02.1990 (34 let)
New York City, New York, USA

Biografie (1)

Hrát začal ve svých 11ti letech, když se jako Artful Dodger objevil v muzikálu Oliver! Studoval herectví na Guildhall School of Music and Drama v Londýně. Schnetzer debutoval v roce 2007 v nezávislém dramatu Ben's Plan. V roce 2010 získal své stálé obsazení v  první sérii dramatického televizního seriálu Happy Town z produkce ABC, ve kterém je zástupce šerifa konfrontován s nevyřešenou záhadou 6 únosů dětí v malém městečku v Minnesotě.

Zajímavosti (3)

Warcraft: První střet (2016)

  • Oproti předlohám lze ve filmu najít několik změn. Například: Ve filmu není vůbec dobyt a vypálen Stormwind. Durotan (Toby Kebbell) s Drakou (Anna Galvin) umírají také jinak. Smrt krále Llana (Dominic Cooper) se neodehraje ve Stormwindu, ale před Temným portálem. Podle knih byl Ogrim (Robert Kazinsky) zástupcem náčelníka klanu Blackrock, nikoliv Frostwolfs, s Durotanem se spřátelil na orkských slavnostech již v mládí a oba byli jedni z mála svého druhu, kteří pěstovali mimoklanové přátelství. V knize Kadgar (Ben Schnetzer) Garoně předpoví, že zabije krále. V knize se nikomu nepodaří zabít Medivha/Sargerase (Ben Foster). Blackhand (Clancy Brown), kterého ve filmu zabije Lothar (Travis Fimmel), je v předloze zabit Ogrimem. (Tormund)

Zlodějka knih (2013)

  • Jedna z knížek, kterou Liesel (Sophie Nélisse) předčítá nemocnému Maxovi (Ben Schnetzer) je samotná předloha pro zpracování filmu, kniha "Zlodějka knih", což jde poznat podle totožné citované věty. (hansel97)

Galerie (120)

Reklama

Herec

Host

Pořady
2020

Dead Talk Live

Ovládací panel

Reklama

Reklama