Reklama

Reklama

Problém tří těles

(seriál)
  • USA 3 Body Problem (více)
Trailer 6

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osudové rozhodnutí, které padlo v šedesátých letech 20. století v Číně, rezonuje v časoprostoru a ohrožuje celé lidstvo. Podaří se skupině vědců tohle nebezpečí odvrátit? (Netflix)

Recenze uživatele warrenur k tomuto seriálu (5)

Odpočet (2024) (E01) 

Cinske spracovanie zacinalo rozhodne pozvolnejsie rozvijajuc postavy. Viac mi v nom tiez sedel neurvaly zanieteny detektiv ako objemny Benedict Wong v americkej verzii. Ale co funguje lepsie je zhutnenie atmosfery a urychlenie celeho deja. Dam tomuto spracovaniu sancu. Zrejme to bude zabavnejsie v polovicnom pocte casti. ()

Náš Pán (2024) (E04) 

Oproti cinskemu originalu Three-body, kde si zvolili ako zasvateneho "novopriselca" muza, tuna zvolili azijsku vedkynu. Dalsi rozdiel, ten najpodstatnejsi, radikalne okresali filozoficke i vedecke aspekty serialu -  hlavne pocet casti, aby stupla sledovanost a atraktivnost pre priemerneho divaka. Takze toto zjednodusenie a zcasti i "vykostenie" som obcas uvital. Razia bola uplne malicherna...epizode vlastne kraluju az slova starej vedkyne, ktora to "cele" zacala. ()

Soudný den (2024) (E05) 

Vynikajuci diel, ktory uroven "hry" dvihol uplne zasadne. Od radikalneho riesenia nano-vlaknami po "MMS-ku" od mimozemstanov. Nadherne vizualy. ()

Vzhůru ke hvězdám (2024) (E06) 

"I'm not designing a weapon!".."Not YET..." Vyborna atmosfera pri songu od Lany del Rey. Pocitovy diel. A ano, na to, ze bol "Svet v soku" sa toho moc nedialo. Zrejme preto ta "samota". ()

Jedině pokrok (2024) (E07) 

Paradny diel. Emocie, vedecky vtip a i posun v charakteroch niektorych postav. Uznavam vsak, ze to casto posobi prilis plocho - "chyba tomu krovie". Akekolvek...na scene su vzdy tie iste tvare a s realnym zivotom sa to nestretne ani na kamere..to znacne ubera na autenticite. ()

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

Reklama

Reklama