Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

clara.bow 

všechny recenze uživatele

No, to je tak trochu útok na divákovu představivost a nebo inteligenci ...Kristen Bell je pohledná herečka, praštěnou a vždy v alkoholové rauši zahrála dobře, ovšem, nestačila jsem kroutit hlavou, humoru jsem tam moc nezaregistrovala až na to, že hl.představitelka měla pořád tendenci rozbíjet mísy s jídlem. Název dlouhý a proč to neříct blbý....návod jak konzumovat litry vína a slušně ujetá tragédka...nechybí tu nový trend černošský manžel a bílá dáma, jen mi chyběl nějaký homosexuální pár, na ten možná zapoměli. Takže hahahaha. ()

guasimodo 

všechny recenze uživatele

Zkouknuto celé najednou a musím říct že do sedmého dílu jsem si říkal "jo" celkem to jde. bylo to jako by jste pořád rovnaly list papíru aby byl dokonale rovný a krásný no a pak přišel poslední osmý díl a ten papír vezmete zmačkáte vytřete si s ním prdel a spláchnete... Při finále závěrečného dílu se ozval huronský smích mé ženy s poznámkou "bože na co to koukáme" já jsem tedy koukal naprosto potichu a jen jsem se snažil pochopit jestli je to myšleno vážně nebo zase nějaká parodie na film Chucky.. ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Najväčší problém tohto počinu je, že nie je dostatočný v žiadnom smere. Ani v atmosfére,  ani v detektívnej zápletke,  v psycho halucináciach hlavnej hrdinky, v rozuzleni, v humoru ani v iných aspektoch. A to je škoda, pretože nápad,  aj keď nijak originálny (až na spôsob smrti dcéry hlavnej hrdinky) mal potenciál. 6/10. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix rozjel výrobu seriálů a filmů tak vehementním tempem, že už vznikají naprosté bláboly, jen aby bylo čím šířit zvrácenou rasovou politiku. A tak tu máme opět v seriálové tvorbě propagandistické křížení bělošky s černochem s úmyslem vytvořit světovou dokonalou rasu. Po nacistické verzi Arijců nám tímto nyní Amerika vnucuje mulatky. A daří se jim, neb už čím dál víc diváků něco takového považuje za zcela normální. Takže Lebensborn 2 má spěch. Příběh si tvůrci převzali ze snímku ´Žena v okně´ (2021), patřičně přepracovali a šli na věc. Když pomineme propagandu Lebensborn 2, seriál svou rozvahou a přesvědčením silně připomene hlavně slavný film Alfreda Hitchcocka ´Okno do dvora´ (1954). Jen jiné prostředí, jiné postavy samozřejmě správně genderově a rasově vyvážené, a jiný motiv. Co však z toho nakonec vyleze, už vypadá, že na tomto seriálu pracovali chovanci nějakého ústavu, neb člověk se zdravým rozumem tohle nemohl myslet vážně. Propracované vraždy, propracovaně podstrčené důkazy a vůbec všechno propracovaně promyšlené měla na svědomí devítiletá holka, která si dokonce ve finálové rvačce hravě poradí s dospělou ženskou. Čeho je moc, toho je prostě příliš. Netflix již má evidentně diváky za naprosté hlupáky, kteří jim chválí naprosto každou slátaninu. ()

Kikyo 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem se v tomhle dílku taky trochu ztratila. Dost mě to bavilo a budované napětí na mě platilo, ovšem ty pasáže bizardních zápletek byly hodně zvláštní a vlastně jsem si říkala, jestli to tedy je nebo není myšleno celé vážně. Edit: dala jsem po 7mi epizodách 4 hvězdy, ale hned začátek té poslední epizody mě utvrdil v tom, že tohle dílo je spíše parodie. Bylo to už moc přitažené za vlasy, škoda. Mělo to potenciál, kdyby se tvůrci zaměřili více na tu vážně laděnou notu, tak by se mi to asi líbilo víc. Takhle si to hraje na něco mezi a opravdu to na mě působí tak, že si ze mě tvůrci jen celou dobu utahovali a to není hezký. Jak tady někdo píše, že divákům prostě mělo dojít hned od začátku, že se jedná o parodii, tak v mém případě mi to bohužel opravdu nedošlo, protože z tohohle žánru jsem viděla asi příliš málo filmů/seriálů, abych si toho všimla. Zarážely mě jen ty opravdu největší bizarnosti a pak právě konec, tam už to bylo zcela jasné, ale pořád si připadám jaksi obelhaná a zrazená. Já jsem od této série z traileru a i z prvotních dílů opravdu očekávala seriózní záležitost. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama