Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví nejen o velké osudové lásce začínající zpěvačky a ostříleného rockového hudebníka, ale také o trnité cestě ke slávě a kruté dani, kterou za ni je nutno platit. Esther Hoffmanová (B. Streisandová) se živí jako zpěvačka v nočních klubech. Její nezvykle procítěný zpěv zaujme rockovou hvězdu, která se právě v klubu „propíjí k ránu“. Dívka ho zaujme natolik, že už ji nespustí z očí. Zatímco však její hvězda teprve stoupá na pomyslné hudební nebe, jeho talent se pomalu rozplývá v přemíře alkoholu a nezřízeného života. Přesto se tito dva do sebe bláznivě zamilují. Hudební film zaujme množstvím původních písní ve skvělém provedení Barbry Streisandové. Role jejího partnera – rockové hvězdy Johna Normana Howarda je pak „na míru ušitá“ zpěvákovi Krisu Kristoffersonovi. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

kobejn 

všechny recenze uživatele

Novou verzi jsem ještě neviděl, ale tadle je dokonalá. Film skvěle zobrazuje prostředí šoubyznysu, a všechny jeho stinné stránky, slávu a otravný fanoušky. Zároveň je to silný milostný příběh a oba dva hlavní představitelé jsou mimořádně přesvědčiví. Celkově jde o jeden z nejlepších filmů s hudební tematikou, jaký jsem dosud viděl. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Tenkrát vznikala opravdu dobrá huba, dnes se točí opravdu dobré filmy o těch, co jí tvořili. Tenhle film mě opravdu nezaujal. Přestože rockerské zákulisí vykreslil možná věrohodně a herci se také předvedli..., ale prostě tomu něco chybělo. A bylo toho dost. Kdyby mi někdo nakukal, že se jedná o životopisný film nějakého slavného rockera, možná by to trochu pomohlo... ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Film vypovídající o době, o stylu života. O rockerech a jejich údělu na scéně. Kris Kristofferson tu jednoduše dominuje. To že má být film o Barbaře je věc jiná a ani mě moc nezajímá. Je to příběh, který je postaven na jednoduchých základech, ale má drive a nakonec působí hluboce, je to výpověď doby na pozadí typické Lovestory. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Keď vypnem obraz , tak musím skutočne priznať, že Barbra má božský hlas. Len prečo sa derie aj do hraných úloh ?!? Mohla síce sebelepšie zahrať - aj tak by som mu nedal ani o jedinú hviezdičku viac. Neuveriteľný príbeh, kde zhýraleho rockera v priebehu jediného mesiaca obráti naruby začínajúca hviezdička pop-music, ktorej sláva prerastie nad hlavu jej proťajška .... Tento film je hybrid muzikálu, rodinného filmu, romantickej limonády, a ten hybrid je až taký prekombinovaný, že človek nevie, čo si má o tomto dielku myslieť ..... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já jsem z filmu nadšená! Mezi Barbrou a Krisem to na plátně jiskří a to na filmovém plátně nebývá tak přesvědčivé jako v tomhle filmu. Navíc ty písně, které film posouvají o kategorii víš. Barbra má úžasný hlas a vždy jsem z jejích písní na větvi. Kris je neohrabaný a sexy herec a zpěvák. Na konci filmu mě ovládly emoce. Co víc si ve filmu přát? Láska, emoce, písně, skvělá Barbra a sexy Kris. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Scenár bolo nutné prekopať na rockovejšiu notu, preto John Gregory Dunne a Joan Didion strávili tri mesiace s takými gigantami, akými boli Jethro Tull, Uriah Heep a Led Zeppelin, aby dokonalo vstrebali atmosféru koncertov a zákulisie niekdajších hviezd. (classic)
  • Záverečný koncert sa nakrútil v sále arizonskej štátnej univerzity Grady Gammage Auditorium. (classic)

Reklama

Reklama