Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek o nočním klubu ´From Dusk Till Dawn´, tedy česky ´Od Soumraku Do Úsvitu´ jakoby vypadl z projektu Grindhouse. Film pro autokina své doby jako stvořený. Podřadný děj se základní zápletkou a zběsilé tempo nekončící akce na poli jednoduché zábavy jak má být. Máme tu opět partu zlotřilců, kteří tentokrát jedou přepadnout mexickou banku. Jenomže to by se nesměli před tím stavit v onom známém nočním klubu. Děj není žánrově rozdělen jako předchozí film (i když původně to tak také nemělo být, neboť se jednalo o dva rozdílné scénáře a Quentin Tarantino se je rozhodl spojit). Prvních dvacet minut se nám všichni aktéři představí a prozradí co mají v úmyslu. Pak už to jede ráz naráz. Jednoduché efekty, levná výprava a jedna akce střídající druhou. Kdo čeká styl Quentina Tarantina, bude zklamán. Tohle je poněkud jiná zábava. ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Uz si to poradne nepamatuju (radsi ;]]), ale vim, ze jsem z toho byl nebetycne rozcarovan a poradne se nevyspal - slo to na Nove kdysi nad ranem. Treti dil je kapku lepsi a druhy dil Carpeterovych Upiru je jeste horsi ;]] Veru tezka volba. Snad jenom si koupit swihadlo a trochu potyrat svoje telo. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

5členná parta recidivistů se vydá do Mexika vyloupit banku, na cestě jeden z nich srazí divného netopýra, asi na 3 minuty nakoukne do baru Titty Twister a záhy jest pokousán upírem. Takže postupně vysává a mění ostatní kumpány, trezorový cíl ovšem zůstává. Režisér (a scénárista v jedné osobě) se divokou kamerou s ulítlými záběry skrz všelico snaží imitovat Rodrigueze, jeho úrovně však ani nedohlédne; kvůli nedostatku peněz na triky (když už, natolik uboze špatné, až srandovní) pak konfrontace s policií proběhne skrze fádní přestřelku… při zatmění slunce, které nastane během 5 sekund, čtvrt hodiny trvá naprostá tma, ve finále se zase bryskně rozjasní. No… ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Zábavný úvod s neopakovateľným Bruceom Campbellom bol perfektný, no potom to šlo už dolu z kopca. Drsné postavy, drsné scény a drsné dialógy boli zo začiatku možno originálne, ale po čase ma už mimoriadne znechutili. Najhoršie však boli klišeovité zábery na bizónou lebku v púšti, cez ktorú striedavo cupká pavúk a prelieza had. Bŕŕ, takéto scénky patria do 80's, rovako ako smiešne netopiere. Ale aby som len nekritizoval, musím uznať, že Robert Patrick sa mi páčil, čo sa však nedá povedať o otrasnom militantnom kváziultradrsnom Raymondovi Cruzovi. Spočiatku som sa pobavil, potom som už len nechápavo krútil hlavou, ale nakoniec je to celkom slušné béčko. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších pokračování, jaké jsem kdy viděl. +Jedny z nejlepších hereckých výkonů, digitálních efektů, kamery,scénáře a hudby. Někdy se až divím Danny Trejovi, že si scénář nejdřív nepřečte. Vždyť i on by si mohl vybírat o něco lepší filmy. Roberta Patricka naopak chápu. Po Terminátorovi po něm neštěkne pes a tak se snaží, jak to jen jde. Ale tohle ho nejspíš nespasí. P.S.:Pokusy o Tarantina jsou velice chabé a jednička byla oproti téhle slátané kravině poklad. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)
  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)
  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)

Reklama

Reklama