Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je nemyslitelné čeho jsou lidé schopni.. Neumím si představit, že bych se do téhle soutěže někdy přihlásila, protože takového člověka, který to zkusí, si představuji jako zdravý úsudek postrádajícího, avšak velmi fyzicky i psychicky odolného jedince. Naskakuje mi z této reality show husí kůže. Ale natočené je to dobře :) ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc pěkná série Survivora, naposledy jsem viděl první dvě sezóny před dávnými lety na Nově, ale Guatemala mě dost navnadila a s největší pravděpodobností zkouknu i další neviděné sezóny (a že jich je dost). Člověk by nevěřil, jak to dokáže být napínavé a plné emocí... ------ !!! NÁSLEDUJÍ SPOILERY !!! ------ Jsem rád, že vyhrála moje favoritka Danni, jedna z mála opravdu čestných a sympatických lidí. Stejně tak by si finále zasloužil Rafe (já prostě musím fandit těm správňákům :), no a ještě se mi hodně líbil Gary... Nejvíc jsem si ale užil odchod korunované svině Judda, stejně jako jeho pohled, když Gary vytáhl na radě tu nalezenou imunitu. Památný výrok: "Řeknu vám jen tolik - rozhodně je to na zemi!" Fakt svině k pohledání.. :)) ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne vyloženě průměrná série. Téměř žádný zajímavý charakter. Neměl jsem snad poprvé nikoho komu bych mohl fandit. Z tohoto pohledu tedy podstatně méně emocí, napětí a s tím se vplížila do sledování nuda. Ke konci mi již bylo jedno kdo to vlastně vyhraje. Vítěz opět dle šablony - být nenápadný až do konce a pak to se štěstím urvat díky bezkonfliktnosti. Co se týká obecného glorifikování Stephanie, tak mne tato soutěžící k srdci nijak nepřirostla. Po pravdě netuším, čím si získala takovou popularitu. Oblíbenci? no skutečně nevím, mírné sympatie pro Judda, Brandona a teplouš Rafe, ale nic velkého. Největší protiva skřet Lydia. Tak snad příště budu mít šťastnější ruku na výběr série. ()

Nowasek22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem dát 4* za to, že jsem sice hodnotil pěti hvězdičkami, ale nemyslím si, že tahle série patřila mezi ty nejlepší. Pak jsem si ale uvědomil, že to byla vlastně tahle série, díky které jsem začal vůbec tenhle pořad sledovat a začal mě neuvěřitelně bavit. Kdybych začal třeba s Fiji, tak nevím, jestli bych u toho vydržel dál..proto 5*. ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvrdé prostředí (viz. sedřené ramena) a spousta zajímavých charakterů. Hra občas vůbec nešla podle mých představ, ale finále má rozhodně nejkrásnější obsazení, co jsem zatím viděl. Od Bobbyho Johna jsem ale čekal vzhledem k jeho působení v Palau víc. Ústřední postava: Stephenie Oblíbenci: Stephenie, Danni, Brandon Neoblíbenci: Margaret, Jamie ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Původně byl zvažován návrat hráčů Rodgera Binghama a Michaela Skupina ze série v Austrálii, nakonec však byli nahrazeni Stephenie LaGrossou a Bobby Jonem Drinkardem z předcházející série v Palau.. (PanCitron)
  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)
  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)

Reklama

Reklama