Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (107)

plakát

Prokletý klaun (2014) 

Jestli vás nenasere ani vaše přítelkyně před pravidelnou menstruací, tak už to dokáže jedině tenhle film. Na deseti rukou bych nespočítal ty nelogický situace, ve kterých si například šestileté děti vydělávají na vlastní bydlení (soudě dle toho, že jejich rodiče nejsou nikdy doma a to i v noci), zloději je asi také netrápí, když jsou všechny domy permanentně odemčené a mohl bych pokračovat dále a dále. Klaun hezký, domácí mazlíček ve formě zombie psa také, ale to je asi tak všechno.

plakát

Tiché místo (2018) 

Celý tento snímek je tak nelogický, až to mlátí do očí, Jednání postav nedává moc smysl, podstata filmu jako taková také ne - vodopád, oheň nebo řeka slyšet nejsou, ale nedejbože, aby si někdo kýchnul nebo promluvil. A to ani nemluvím o tom, že když stačí na zabití těch hezounů jedna střela z brokovnice, kde je potom armáda s jejich vrtulníky, tanky nebo raketami? Nebýt té atmosféry, která vás chytne od začátku a do konce filmu už nepustí, asi by to byl silný podprůměr.

plakát

The Returned (2015) (seriál) 

Musím bohužel souhlasit s kolegy přede mnou. Sice jsem nejprve začal tímto remakem, posléze jsem si ale uvědomil, že přeci nemůže být lepší jak francouzský originál a tak jsem se po třech viděných dílech pustil do Les Revenants. Výsledek mě překvapil neskutečně. Počáteční nadšení z The Returned hodně rychle opadlo, když jsem zjistil, že je to pouze čistá kopie francouzského předchůdce. O to hůř, že této kopii chybí velký smysl pro detail, který Les Revenants zdobí po celou tu dobu sledování, o atmosféře nemluvě.

plakát

Znovuzrozeni (2012) (seriál) 

Pokud někdo hledá seriál podobný pultovní klasice "Twin Peaks", Les Revenants je ta pravá volba. Dlouho jsem přemýšlel, jestli dát šancí tomuto francouzskému originálu nebo americkému bráškovi, který je, jak jsem posléze zjistil, pouze čistá kopie. Nakonec jsem si vybral originál a v žádném případě nemůžu litovat. Od intra až po závěr seriálu nás provází skvělá hudba, postavy jsou jak výborně napsané, tak i výborně zahrané. Naposled jsem si nechal atmosféru, která je opravdu obdivuhodná. Už dlouho se mi nestalo, že bych se do nějakého seriálu takhle zažral a nespustil z obrazovky oči po celou dobu sledování. Jsem hodně zvědavý, jak se tvůrci poperou s druhou řadou, protože těch otázek začalo vznikat opravdu hodně a odpovědi ne a ne přijít.

plakát

Třída - Život poté (2010) (seriál) 

Je pravda, že byl závěr tohoto sedmidílného seriálu hodně naivní, možná i nereálný. Na druhou stranu si nepamatuji, kdy ve mně nějaký seriál vyvolal tolik rozdílných pocitů a emocí. Zpracování perfektní, příběhově rozhodně nenudící, nebýt toho nuceného happy-endu, bylo by to zkrátka perfektní.

plakát

Předstírání (2014) (seriál) 

Dějově snad nejslabší seriál, co jsem kdy viděl..přesto mě to ale nějakým záhadným způsobem baví.

plakát

Jessabelle (2014) 

V tomto "horroru" budete postrádat asi cokoli, co by mělo něco společného se slovem originalita. Většina scén je dost ohraných, lekačky jsou hodně předvídatelné a celkový děj je velký stereotyp - stěhování, nehoda, drtivá většina scén odehrávajících se v noci atd.. No, čekal jsem rozhodně víc. Nebýt okouzlující Sarah Snook, asi byl dal menší hodnocení.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Tohle je prostě seriálové ztělesnění dokonalosti. Dlouho jsem se sledováním otálel, pak jsem na jeden hlt zhlédl skoro všechny série, až na tu poslední. Tak dlouho jsem se se seriálem nechtěl rozloučit, že se mi do té poslední série prostě nechtělo. A jak se říká: ,,,to nejlepší na konec. Výborný děj, který v divácích míchá všechny druhy emocí, skvělé herecké výkony a v neposlední řadě také solidní ukončení, které v některých seriálech tvůrci nezvládají.

plakát

V moci ďábla (2005) 

Neuvěřitelné herecké výkony Laury Linney a Jennifer Carpenter. Nicméně mě trochu zklamal konec filmu. Přišlo mi to svým způsobem trochu čekané a zvláštním způsobem ukončené.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Pilot mě skoro až odradil od dalšího sledování, ale já byl stejně jako u několika dalších seriálů trpělivý, dal jsem tomu šanci a rozhodně jsem nelitoval. Z pobíhání bandy děcek po planetě zemi se po pár dílech stalo velmi zajímavé Sci-Fi, které mě začalo bavit víc a víc. Rozhodně se těším na další sérii a jen doufám, že to nezkazí nějaké "Twilight vztahy", které začínají být v podobných seriálech neskutečné klišé.