Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je nemyslitelné čeho jsou lidé schopni.. Neumím si představit, že bych se do téhle soutěže někdy přihlásila, protože takového člověka, který to zkusí, si představuji jako zdravý úsudek postrádajícího, avšak velmi fyzicky i psychicky odolného jedince. Naskakuje mi z této reality show husí kůže. Ale natočené je to dobře :) ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejhorší Survivor. V úžasném prostředí se nacházejí ty nejnesympatičtější charaktery, naprosto trapné odměny ze soutěží a naprostá absence zvratů. Další série, která navíc dokazuje, že proházení členů mezi kmeny nakonec vede k přečíslování a vyhazování "těch druhých". Divím se, že se Judd a Stephanie dostali tak daleko, jeden hádavý a uřvaný zmetek a druhá nenažraná, smůlou prokletá blbka. Poprvé se objevuje skrytá imunita. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Tak ani tady mi to nevyšlo. Vždycky si oblíbím osobu, která to nedotáhne až do finálové trojky. To se povedlo málo kdy. Nejhorší je, že po vypadnutí mého oblíbence mě přestává celá řada nudit a neni to pro mě už tak záživné. Jinak tohle byla celkem slušná serie. Oblíbené postavy: Brian Nejméně oblíbení: Judd, Jamie, Bobby Joe ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvrdé prostředí (viz. sedřené ramena) a spousta zajímavých charakterů. Hra občas vůbec nešla podle mých představ, ale finále má rozhodně nejkrásnější obsazení, co jsem zatím viděl. Od Bobbyho Johna jsem ale čekal vzhledem k jeho působení v Palau víc. Ústřední postava: Stephenie Oblíbenci: Stephenie, Danni, Brandon Neoblíbenci: Margaret, Jamie ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Musím říct, že mě neuvěřitelně unavuje, sledovat lidi, kteří přijdou do Survivoru s tím, že budou sami sebou a až je vyřadí, tak ještě řeknou že ničeho nelitují a že by nic neměnili.Celá hra je v podstatě o tom jak co nejlépe vycházet s lidmi, co nejvíce jich získávat na svou stranu a o tom udržet si s nimi co nejlepší vztah po tom, co jste je vyřadili. Myslet si, že budu sám sebou a že mě za to všichni budou mít rádi a že mě budou respektovat a nevyloučí mě je ta největší blbost a nejstupidnější myšlenka, se kterou můžete do hry přijít. Každej jsme jinej, takže samozřejmě že se budete muset více či méně přetvařovat, aby jste s nima vycházeli. Saomzřejmě, že vás budou ostatní srát, vy jim to ale říct nemůžete, protože on(a) bude rozhodovat o tom, jestli dostanete prachy. No a pak si přijde nesnesitelnej idiot jako Judd, kterej si myslí, že to má všechno v malíku. Nemůžu slovy ani vyjádřit jak moc by si ten člověk nezasloužil vyhrát. O tom jak ta hra funguje nemá ani nejmenší zdání. Samozřejmě do finále se dostat mohl, alespoň já bych si ho tam vzal, protože inteligentní člověk nemůže někomu takovému chtít dát milion dollarů. Proti ostatním nic moc nemám, na druhou stranu mě zase tak moc ale nenadchli. Je tu spousta relativně chytrých lidí, s nikým jsem se ale nijak moc neztotožnil. Asi bych ještě zmínil ono Rafovo odvolání slibu, kvůli čemuž se dost možná nedostal do finále, a to je chyba minimálně za sto tisíc dolarů. Tak nějak chápu proč to udělal, dělat to ale neměl. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)
  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)
  • Do soutěže se přihlásilo celkem 800 osob, z nichž vzešlo 48 semifinalistů. Do guatemalského národního parku Naranjo pak odjelo 16 soutěžících. (LEGACY)

Reklama

Reklama