Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S vítězem jsem spokojená, byl to sympaťák každým coulem. Sierra mi vůbec nevadila, averze vůči ní mi přišla fakt zvláštní. Tysonovo ego bylo fakt neuvěřitelný, byla jsem ráda, když vypadnul. A Coach? Díky němu přestávám věřit, že se jedná o reality show, připadá mi to, čím dál tím víc naskriptované. A teď vzhůru na Samou. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky Sieře jedna z mých nejoblíbenějších řad Survivoru.. Dragonslayera jsem z hloubi duše nenáviděl a Tysona možná ještě víc.. A tak se s touhle řadou prostě nedalo přestat, byla návyková.. Naprosto neoprávněný vítěz, který za celou řadu v podstatě nijak nehrál, to mi hlava nebere.. Ale jinak jako řada opravdu skvělé ;-) ()

Reklama

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stačí zmínit jedno jméno: Coach. Ať člověk chce nebo ne, veškerá pozornost spadá na něj. A Jeff měl v závěrečném dílu pravdu: Lidi si přáli, aby jsi vypadl, ale potom jsi spoustě lidí chyběl. Za sebe přiznávám, hra najednou začla být o ničem a zabiják draků chyběl. Je to blázen. Favorit: Tyson Apostol ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená řada se silnými charaktery. Ať už šlo o dokonalou Sierru nebo naprosto příšerného "Dragon slyera" Coache, který mě každou zmínkou o drakovi vytáčel do nepříčetnosti. S vítězem opět nejsem moc spokojen, ale už sem si asi zvykl. Ale z finálové dvojky vyhrál ten lepší. Oblíbení hráči: Sierra, Brendan, Spencer, Joe -----Nejméně oblíbení : Coach, Tyson ()

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Jedna z těch lepších řad, strašně moc zajímavých lidí. Zabiják draků coach je za všechny prachy, věčně vykulenej Stephen fakt úsměvnej, (pro mně nepochopitelnej) outsider sympaťačka Sierra, samice Taj, miláček JT a fešáček Brandon. Nevím čím to je ale série ve vnitrozemí mě baví nějak víc. Oblíbenci: Sierra, Taj, Brandon, Spencer ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)
  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)

Reklama

Reklama