Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jeden svět

(série)
  • USA One World
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Bill Posley, Chelsea Meissner

Obsahy(1)

Čtyřiadvacátá série Kdo přežije se natáčela na ostrově Upolu, tedy na stejném místě jako předešlé řady Samoa, Heroes vs. Villains a South Pacific. Novinek je zde hned několik. Za tu nejvýraznější můžeme považovat to, že hráči budou rozděleni do 2 týmů a to do mužského (Manono) a ženského (Salani). Navíc budou oba kmeny žít společně na jedné pláži. K dispozici budou také dvě skryté imunity, každá bude určena jednomu kmeni. Pokud některý soutěžící najde imunitu konkurenčního týmu, bude muset do nejbližší kmenové rady předat sošku někomu z druhého týmu. V této řadě též nebude Ostrov vykoupení, který nahradí soutěže o odměny. Kdo přežije všech 39 dnů a stane se tak vítězem miliónu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (78)

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Pro mě možná jedna z nejhorších sérií. Při překvapení ve formě M vs Ž a díky společné pláži jsem čekal, že ač budou kmeny proti sobě bojovat, že třeba alespoň najdou nějakou formu spolupráce. Jenže občas tu ve hře přeháněli. A Colton, namyšlený cucák, který zná tak maximálně chůvu a golfové hřiště, tak tady je tím, kdo vede kmen? Celou dobu se tam válel, najednou prohodil, ty se mi nelíbíš...a celý kmen díky němu hlasuje proti Coltonovu nepříteli? No vždy ten kmen dokázal vést někdo, kdo měl respekt a něco tam dělal, ale tady mu všichni jen líbali nohy. Kdyby na něj někdo prásknul skrytou imunitu, tak je ze hry hodně brzy. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu jedna z těch dost slabejch sérií. Bylo to jednoznačně daný tím průběhem, kdy se pozbavovali chlapů a ty soutěže a dění v táboře mezi ženskejma je upřímně nuda. K tomu navíc Christina a Tarzan...otravný a vezoucí se lidi, který se dostali tak daleko a nakonec to svedou na strategii. Zachránit tu sérku mohl Colton, gay, kterej to měl v hlavě spočítaný, ale bohužel doplatil na svůj charakter. Na co se dalo koukat bylo pár těch sexy těl (Chelsea, Kat..). Navíc Troyzan jeden z Mastermindů, jestli to tak můžu říct, ale holt měl smůlu na lidi. Škoda, že mu nevydržela dýl tak řada výher. S vítězkou bohužel nejde nesouhlasit. Vodila si je tam jak malý děti, a oni proti tomu neudělali nic, a to sakra museli vědět, že jede na vítězství...no hold, zášť musí jít pryč a zaslouženě vyhrála... ()

Reklama

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

spoiler: Dumala jsem proč tahle řada má podprůměrné hodnocení ale už se nedivím. Našlápnuto to mělo vcelku dobře ale teď jsem v půlce a po každé kmenové radě mi zůstává rozum stát a jen se rozčiluju. Hloupí lidi zůstavají a ty fajn letí, a jsou na sebe hnusní a zlí, naprosto zbytečně mimo hru a strategie, na takový lidi mě koukat neba. Od nějakýho 10. dílu jsem se s tím už smířila, nic překvapivýho se nekonalo, vítěz očekávaný ale i oprávněný takže v poho. Naprosto mě fascinovala Christina, myslela jsem že ji musí trošku křivdit, a ten dojem je jen tím jak je sestříhaná a nemá moc prostoru. Fskutočnosti opravdu blbá holka, které nic nemohlo být víc jedno. Její účast je záhadou. Oblíbenci: Kim, Troyzan, Monica ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! A mně se tahle série dost líbila. Počátek byl sice slabý, celá situace ohledně Coltona byla směšná, až po jeho vyřazení série nabrala obrátky. A vítězovi jsem to přál ze všech nejvíc. Oblíbenci: Kim, Jonas, Monica. 6/10 ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, poněkud slabší, i když s jedním z nejzaslouženějších vítězů v dějinách, který to měl ale docela ulehčen naprostou impotentností ostatních hráčů. Jediný zdatný soupeř a velice zábavný a nevyzpytatelný, rozmazlený, dekadentní, xenofobní, anarchista a pro mě král(ovna) této série Colton byl bohužel předčasně evakuován. Neobjevil se ani nějaký jiný hráč, který by byl schopen na sebe vzít otěže tahouna, co se týče strategie (hlavně mužské osazenstvo bylo parta debilů) anebo komičnosti (jako např. Former Special Agent ? Phill v RI), i když takový Tarzan měl k tomu náběh a občas zaperlil. Takže nakonec takový slabší průměr a díky bohu za vítěze, kterého bych spolu s Coltonem rád viděl v nějaké All Stars řadě. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Leif Manson je první liliput ve hře, jeho nemoc je jinak zvaná nanismus. (Zix.)
  • Pokud soutěžící našel skrytou imunitu druhého kmene, musel ji před příští kmenovou radou někomu dát. (Zix.)

Reklama

Reklama