Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Recenze (79)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Ozzyho sice náhlá vlna obdivu a slávy udělala namyšleného(skoro až arogantního) šulinka, ale z jeho výkonů člověk prostě musí mít respekt a nejeden by mu nakonec i fandil... Jestli byl Coach ve své první řadě naprosto zoufalou karikaturou a parodií na hrdinu a napodruhé to bylo o kousek lepší, tak tentokrát je až překvapivě střízlivý s nohama na zemi a rozumem v hrsti a člověk musí uznat, že ten svůj Jesuc Camp dokázal vybudovat velmi pohotově a udržel ho až do konce. Uchopení a využití náboženských mechanismů pro kontolu hry to je prvek který tu v tak masivní míře ještě nebyl a rozhodně je to poznávací znamení téhle série. Brandon je evidentně labilní náboženský fanatik který by po půlhodinovém zpracování souhlasil i s tím, že se opásaný dynamitem vyhodí do vzduchu i s nákupním centrem pro těhotné ženy, ale člověk s ním musí mít jisté soucítění, když se snaží vymanit ze superagresivního vlivu vykutálené Hantzovic rodinky(tady je finální reunion opravdu smutnou tečkou).. A pak je tu ještě lempl Kokren(jsem líný hledat si jak se to píše) kterému se jeho supernízké sebevědomí a naprostá absence sebeúcty doslova podepisuje na tělesné stavbě a držení těla..je to zoufalství koukat jak ve výzvách beznadějně tápe a na kmenovkách žadoní, ale aspoň jeho linka trochu naředila to pánbíčkářské dusno... Z mého pohledu je to celkově vzato jedna z výrazněji slabších řad, která má ale pár výrazných prvků a osobností jenž ze série 23 dělají poměrně snesitelnou, koukatelnou a zábavnou show. ()

Pauliii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr. Nejvíce je série oživena Ozzym, který se prokázal jako namyšlenej idiot (Coach to vystihl: Narcis, kterej je tak zahleděnej do svýho odrazu, že přestává vnímat realitu), ale na druhou stranu bez něj by celá série šla naprosto do kytek, a tak buďme za něj rádi. Navíc vždycky krásně mluví o přírodě a návratu ke kořenům na Reunionech, čímž souzní s mojí duší. No a dalším výrazným "hráčem" je samozřejmě Coach, kterej hru posunul zase trošku do jiných měřítek. Kde by byla tato řada bez těchto dvou, není těžké odhadnout. ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

všechny komentáře u všech Kdo přežije jsou SPOILERY Tahle série měla hned několik nej...včetně nejhorší vítěz. Křesťanská sekta zase jednou prokázala "službu" společnosti když dovedla do finále 3 snad nejhorší finalisty v historii soutěže. Drakobijec se musí cítit hrozně že ani v takové společnosti to nedokázal vyhrát. Stejně jako Ozzymu..ani jemu to prostě není přáno. Z podstaty hry Ozzy potvrdil že je největší Survivor všech dob a jeho výkony spolu s docela zajímavými zvraty tentokrát stačí na 5* ()

paulieM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Pro mě průměrná sezona, přesto se objevilo pár moc zajímavejch charakterů. Coach, ukázal možná až překvapivě velice kvalitní manipulační hru se svými "bratry v Kristu", Ozzy, opět extrémně namyšlenej, a to díky svým skoro nadpřirozeným sportovním výkonům, avšak nulovou social game a Brandon, neuvěřitelně otravnej, labilní mladej kluk, kterej nepředvedl ani ň (to už jeho otec za to odpoledne v kempu udělal pro hru víc). Co však mi vadí nejvíc na téhle řadě je přílišný zveličování víry na úrovni např. hledání imunity a modlení se při každé situaci a vítězka jak bývá zvykem strašná: měla štěstí - např. skládačka proti Ozzymu, nedělala strategický tahy - nešla do rizika a zahořklá porota opět (ne)zklamala. Oblíbenci: Coach, Cochran ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery, neboť bez nich by tento text byl jen snůškou vágních vět. V době premiéry jsem bohužel, zřejmě znuděn "zábavností" Russella Hantze a Roba Mariana v předchozí sérii, Survivor: South Pacific vynechal. Navrátil jsem se k němu až nyní, nabuzen výkonem zde vítězné osoby v Survivor: Winners at War. Ve spojitosti s WaW jsem se pak utvrdil v myšlence jak moc mi ve WaW chyběl Cochran vzhledem k tomu, jak moc mě bavil v Survivor: Caramoan. Tady mě bavil taky, ale trochu jiným způsobem. Nejvíce mě bavila Sophie, takže její výsledné umístění jsem jí velmi přál. Příliš mnoho z této série nestojí za zmínku s výjimkou zmíněné dvojice a jejich confessionals (Sophie, Cochran) a pár memetických věcí - absolutní zbytečnost redemption islandu po sloučení, šílená výzva s prasetem s ještě šílenější odměnou a zraněními soutěžících, odměna v podobě filmu a reakce soutěžících na něj (zejména Sophie) a Coachův kult. Celé to beru jako takovou hezkou vzpomínku na doby klidnější - bez prohazování lidí v kmenech nebo bez konstantních honů za hidden immunity idols. ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama