Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Abych rekl pravdu, nikdy jsem tenhle styl poradu nepochopil. Je to jeden z tech, ktere me utvrzuji v tom, ze televize je ztrata casu. Koukat na partu mestaku jak stanuji v pralese, lovi pirane, a pak se za trapneho handrkovani kdo je komu blizsi vyrazuji na radoby ritualni pulnocni seanci...znam asi tunu veci, kterymi se da cas vyplnit lip, nez sledovat jakysi posahany socialni experiment v prirode. Nic jineho to totiz neni. Stejne jako "Big Brother", "Vyvoleni"...je to furt o tom samem. Muzou tomu dat prostredi Amazonky, Nilu nebo treba planety Pluto, stejne vzdycky pujde o ty kecy typu "ta krava je moc svalnata, bojim se ji, tak ji chci vyradit." Asi tak. Hodnotim opravdu jen to prostredi, ktere trosku priblizi, jak je to v divocine obtizne. Ale o skutecnem "preziti" v busi/pousti/bazinach existuji mnohem lepsi porady - stale "pro masy" (napr. na Discovery), ale aspon s nejakym navodem jak udelat to ci ono, ceho se vyvarovat, co jist a co ne. Nemusim k tomu mit dva "kmeny", ktere napr. zapaluji ohynky na cas, aby vyhraly lednicku. Bida. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Po trošku nudnějším Thajsku naprosto dokonalá řada..Kráásné prostředí, spousta zajímavých a napínavých okamžiků, krásná řada. Opět úžasná hudba, Jeff Probst, a pár skvělých komických okamžiků..Skvělé rozdělení kmenů, samozřejmě jsem fandila holkám..Byla tam spousta lidí kteří mě nezajímali a nevšimala jsem si jich , vyjádřím se jen k těm "nejdůležitějším"..Mezi mé oblíbence patřila Christy, která i přes její vadu sluchu dostala tak daleko a vyletěla neférově, Deena (to byl asi stejný případ., taky vypadla neférově) ale kmen vedla skvěle..Jennu už jsem znala z All stars takže jsem jí fandila, a jsem ráda, že se stala vítězkou..Mladá, namyšlená modelka ale vcelku vychytralá a vyhrála pár zasloužilých imunit..Poslední můj oblíbenec byl Matthew, který byl neuvěřitelně šikovej, silnej a pěknej :)), žádnej podrazák ani namyšlenec, ale upřímnost sama..Mezi mé neoblíbence patřil Rob, který byl sice vychytralej, ale jinak naprosto ... To je k téhle řadě asi vše..Jeden z nejlepších okamžiků bylo vyhoření tábora, Mattheweovo broušení zbraní a střílení lukem atd.. ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jedna z nejlepších řad survivora vůbec. I v očích zarytých fanoušků Survivora po celém světě se tato série řadí do top 10, a tak koho tato show alespoň trochu baví, určitě by si měl udělat čas i na tuhle třešničku na dortu. Vynikající rozdělení týmů ukáže hodně věcí a hlavně šíleně dobře pobaví. Mladé osazenstvo je v mnoha ohledech komické až jsem se kolikrát chytal za hlavu. Jeff Probst si tuto sérii vyloženě užil a kolikrát nevěřil svým očím! ()

houdek442 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY. Stejně jako minulá řada (Thajsko), i tato mi přijde velmi slabá, co se náročnosti a hráčů týká. Přijde mi, že soutěžící vůbec neměli nouzi o jídlo a ani výzvy nebyly nijak extra náročné. Drtivá většina soutěžících byla nudná, takže jsem se ke sledování chvilkami i nutil. Perličkou bylo finále, kam se dostali jedinci, kteří si své místo vůbec nezasloužili. Jenna pro kmen nedělala nic a Mattova hra byla o ničem (nehledě na to, že na finální kmenovce řekl, že si své místo vlastně vůbec nezaslouží a ať pro něj nehlasují). Nejoblíbenější hráč: Rob Cesternino. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS BEWARE!!!....Tahle série byla soubojem kmene "amazonek" proti prostému mužskému pokolení, ovládaného svými pudy:D Dokud se kmeny nepromíchaly, bylo vážně zábavné sledovat mužský kmen, jak jim ženská přítomnost šíleně chybí a jak jim to leze na mozek. Je tak naprosto příhodné, že Survivor: Amazon vyhrála "amazonka", která se stala legendární pro své společné koupání v řece či svléknutí se do naha jen za kus čokolády a burákového másla během soutěže. V téhle řadě si navíc poprvé zahrála sluchově postižená hráčka, Christy, a jak se s tím dokázala poprat, je vážně obdivuhodné. Nejzábavnějším momentem z celé série byl okamžik, kdy si Matthew s fanatickým výrazem brousil mačetu a komentoval to slovy, že ho pohled na krev zneklidňuje - a všichni ho zděšeně pozorovali (Rob: Proč potřebuje mít mačetu tak ostrou? Určitě nás všechny zabije.) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)

Reklama

Reklama