Reklama

Reklama

Kdo přežije - San Juan del Sur – Blood vs. Water

(série)
  • USA San Juan Del Sur
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Natalie Anderson

Obsahy(1)

Osmnáct soutěžících je rozděleno do dvou týmů Coyopa a Hunahpu. Po celých 39 dní bojují o jídlo a pití. Kdo přechytračí, přehraje či přelstí ostatní, získá titul poslední přeživší a v neposlední řadě vyhraje jeden milion dolarů. Toto je Survivor: San Juan Del Sur. (reich)

Recenze (61)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že se jednalo o slabší sérii, než je člověk zvyklý. Dávám to za vinu především neuvěřitelně nudné osmnáctce soutěžících, nebo bych měl asi spíše napsat debilů. Bohužel, absolutně nebylo komu držet palce. Nejsympatičtější páreček ze všech byl ten páreček řiťopichů, takže tady něco bylo rozhodně špatně. Alespoň se člověk občas zasmál, protože takhle debilní sestava se neschází pravidelně. Také jsme si mohli vychutnat pohled na miss bez makeupu, což je pohled vyloženě pouze pro otrlé diváky. 90 - 60 -90 zkrátka není vše. Tenhle koncept blood vs. water je kokotina. Stálo to za hovno předtím a stálo to za stejné hovno i teď. Doufám, že to tady nebude za pár let znovu a zas. Co mám hodně rád jsou podrazy. V téhle ubohé sérii se člověk dočká pouze několika mála a téměř v samotném závěru. Celkově to budou hrozně slabé 2 *. V další sérii věřím v prudké zvýšení kvality. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neobjektivně ohodnocená série si i od mé maličkosti zaslouží neobjektivní hodnocení... A tak se uklidníme bobánci. Pořád je tahle mizérie lepší než Nicaragua, South Pacific, Caramoan, Cagayan a oldschoolové Thajsko a Palau :) Sérii likviduje katastrofický cast dvojic - Drew/ Alec, Keith/ Wes, John/ Julie, Jeremy/ Val - což je špatné téměř z poloviny. Zbytek průměr a jen jednu dvojici považuji za vydařenou Josh/ Reed a to je prostě průšvih. Je to tak na úrovni Fiji. Konec dobrý (až strhující), všechno dobré... Po CaCa průserech se jedná o koukatelný průměr se zcela uspokojivým, až výborným vítězem. Škoda zhruba pěti zcela podprůměrných dílů v průběhu řady. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle řada selhala zejména na špatném castingu, kde si fanoušci museli vybírat mezi oblíbence ty, kterých by si v jiných sezónách sotva všimli. Jedinými dalšími sériemi, ve kterých jsem neměl ani náznakem spřízněnou duši, se kterou bych mohl souznít, nebo ji zkrátka od srdce fandit, bylo Thajsko. Další problém je tématika blood vs. water, která je pro mě nejhorším možným speciálem, co snad může být. Díky špatným a nezábavným soutěžícím a díky benevolentnímu přístupu ze strany produkce, jde pak o pěkně nudnou sérii, pro mě rozhodně nejhorší ze všech. Zábavnosti série dle mého ublížilo také brzké vypadnutí nejvýraznější a nejkontroveznější postavy, která jediná měla v mých očích potenciál na zábavnou show, byť herně stála za prd. Soutěže byly většinou o tom samém, ale oceňuji, že bylo pár nových. Prostředí nudné, chci vnitrozemí! Vítěz z té bídy ještě jakž takž. Ale i tak jsem se na to díval rád, to ne že bych ten pořad nějak hateoval, chci další série! :-) oblíbenci: nikdo. Jednoocí mezi slepými: Jeremy, Josh. Osobní slabost: Baylor, Keith. Neoblíbenci: Missy, Julie, Drew, Alec, Val a Wes ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Rozhodně se teda nejedná o nejzábavnější sérii na světě. Casting víceméně nic moc. Pravděpodobně nejhorší byla žába Julie a její boyfriend, pak otravná wicked step mother Missy a její rozmazlená dcera, která nebyla schopná udělat nic bez souhlasu maminky. Sourozenecké duo blbý a blbější - Drew a Alec. Pár jedinců jsem si tam celkem oblíbila, ale jediný pár, který jsem měla vyloženě ráda byl Reed a Josh, škoda, že to nedotáhli dál. Jinak celá ta hra byla taková, nijaká, vyměňování odměn, přátelské vztahy mezi hlavní aliancí a dokonce i poslední kmenová rada byla taková nudná. Jediný zábavný monolog měl Reed, za to jdou tři palce nahoru. Každopádně ale jsem spokojená s vítězkou, jako jediná ze všech tří si to rozhodně zasloužila. 3* ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zcela příšerný casting a debilita producentů zajistil téhle řadě to, že se pro mě stala jednou z nejzábavnějších. tohle mělo všechno - gumu baseballistu, absolutního trotla fotbalistu, jednoho v největších rednecků, botoxovou quiterku, pana spravedlivého černocha, tupou modelku, neuvěřitelně protivnou rozmazlenou krávu a její debilní mámu, inteligentní a sympatický teplouše, samozvaného manipulátora, kterej shořel jako svíčka a vítěze, který ač mi v začátku nepřišel sympatický, postupem času si moje sympatie získal a od dvou třetin jsem mu už zcela regulérně fandil + seky s neustálými dohady a stížnostmi a prohazováním odměn stály taky za to. o největším producentským failu v podobě ponechání hráče ve hře i přes to, že se mohl sotva hnout a zbytek soutěží proseděl, ani nemluvě. pecka jak blázen, nejvíc popcornová řada, která je tak špatná, až je dobrá! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • První série, ve které hrají dvojčata – Natalie a Nadya Andersonovi. (Zix.)
  • Druhá série, ve které soutěžící hrají proti svým blízkým. Tentokrát jsou ovšem všichni nováčci. (Zix.)
  • Natalie a Nadya Andersonovi se spolu dříve dvakrát zúčastnili reality show Amazing Race: O milion kolem světa (od r. 2001). Závodili dokonce i ve hvězdné sérii a jsou tak první soutěžící v Survivoru z této show. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno