Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

david666 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie se sympatickou dvojicí. Nevím jak ostatní ale já se za celou dobu nepodíval na hodinky, kdy že film končí, což se u mě u většiny komedií stává. Hlavně konce bývají nastavované a klišovité. Tady ale od začátku do konce vtipné hlášky Perryho a neodolatelná krása Elizabeth. K tomu tady hraje kultovní postava z EVIL DEAD - Bruce Campbell a dále jedna z prvních rolí mé oblíbené Amy Adams. Takže díky tomu u mě nadprůměr. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Trochu na hraně vkusu, ale protože to funguje, tak jsem se tomu poddal a užil si lehce německou americkou komedii. Ta německost se ukazuje hlavně v důsledném představování i epizodních postav. Kladem je určitě hlavní dvojice, hlavně pokud máte slabost pro "Friends", protože Chandler tu září a zastiňuje i Elizabeth Hurley, což bylo docela složité. Pohodová nenáročná komedie. ()

Reklama

DJago 

všechny recenze uživatele

Průměrný film za 3 hvězdičky. Čtvrtou hvězdičku ovšem musím přidat za skvělý herecký výkon Matthewa Perryho co by hlavního hrdiny a obsazení do role drsného padoucha skvělého Terry Crewse. Jinak Pokud bych měl srovnávat tento film s dalšími komediemi s Matthewem tak bych řekl že byl lepší než Můj soused zabiják 2 a horší než Můj soused zabiják 1. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film, kde hrá pôvabná Liz Hurley (ona je tak sexy) a tiež Matthew Perry (perfektne sa zhostil úlohy priebojného kuriéra).Skvelé bolo taktiež obsadenie Cedrica the Entertainera. Najviac sa mi páčila scéna v oddelení batožín, neviem síce prečo... Tento film sa dá považovať za komédiu pre spríjemnenie večerov s rodinou 83% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání a promarněný potenciál. Z tohodle námětu se dala vymáčknout totální šílená komedie, popř. alepsoň normální komedie. Ale vzniklo z toho v podstatě takový nic moc - ani komedie, ani romantika, jen prostě film. Velká škoda. Obrovské pozitivum byla alespoň Elizabeth Hurley, která se mi mooooc zamlouvá. Je tady pár dobrých hlášek, ale to okolo je slabota. Na druhou stranu to i přesto vyloženě nenudí. 50%. Howgh! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama