Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Metthewa Perryho jsem si sice jako tvrďáka nedovedl představit, ale kupodivu mu tahle role docela sedla a zhostil se ji s potřebnou dávkou odlehčení, tak abychom mu ji věřili. Škoda, že v počátku vcelku dobře rozjetá komedie někde v půlce pomalu začne ztrácet, aby v závěru upadla do všednosti a vymetla z kouta všechny myslitelné klišé. 60 % ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut mírně nadprůměrná komedie, ale postupem času přestává být komickou až do hořkého konce. Na druhou stranu úsměv Elizabeth Hurley (co asi skrývá za tou tunou make-upu ?) dokázal vybojovat 3*. Ještě bych si rýpnul do pointy příběhu, fotit se s ručičkovými hodinkami a určit podle toho čas na získání novější fotky je trochu hloupý, vždyť mohli říct že to bylo ráno a naši hrdinové by měli po ptákách (pokud by si hrdinové neposunuli čas :-))... ()

Reklama

knihovna 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela to jde. Hlášky ala Willis Perrymu úplně nesedí, taky to není Willis že. Elisabeth hrát moc nemusí, stačí se na ni dívat. Myslím, že kdyby tu minisukni nahradila jinou minisukní, hodnocení by šlo nahoru. Scéna na pásu pěkná, hlavně proto, že Eli zbavila kalhot. O to asi šlo, ale ještě měla svetr...... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Konečně mi zas jednou Matthew Perry připadal vtipnej i jinde, než jen v Přátelích a ty jeho kecy, hlášky, nápady při vymejšlení obsílek mě fakt několikrát dobře dostaly. Jinak je to ale průměrná komedie, u které se nemusí moc přemejšlet a u které se najde asi jenom jeden nechutnej fórek. Chutná je naopak Elizabeth Hurley, která je pořád kočka. Nemužu doporučit, ale nemužu zavrhnout... ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Chandler Bing si odskočil zahrát doručovatele soudních obsílek. Nechal se však za milion zblbnout jednou paničkou, které se nelíbilo, že se s ní chce manžílek rozvést. Nebylo to vtipné, už vůbec ne zábavné. Spíš by mě zajímalo, co na to Monika Gellerová, až se dozví, co to vlastně Chandler dělá za vedlejšák. :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama