Reklama

Reklama

Rozhodnutí nebo život

  • Velká Británie Choose or Die
Trailer

VOD (1)

Dva kamarádi mají políčeno na výhru, o kterou se nikdo nepřihlásil, a tak oživí tajemnou videohru z 80. let. Ocitnou se ale v neskutečném světě plném nečekaných hrůz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Už premisa tohoto hororo-thrilleru je naprostý brak, kdy je ve světě videohra, která ovlivňuje realitu kolem vás, ale ve správných rukou mohlo jít o koukatelný kousek. Tohle je ovšem naprostá přepálená kravina, která není znepokojivá, místy je akorát nechutná, avšak to je vše. Sledujeme tu vcelku nezajímavé archetypy, jak si vyvíjí vztah, zatím co bojují proti této videohře. Pravidla a omezení tu prakticky neexistují, takže sledujeme jen to, co se scénáristům zamane a hodí. Často sledujeme absolutně nezáživné situace, které nejsou děsivé. Shodou okolností úrovně a překážky hlavní hrdinky nepůsobí ani zdaleka, tak tíživě a složitě, jako to co nám film ukázal na začátku. K tomu je tu jedna z nejkomičtěji vypadajících smrtí posledních let. K tomu si připočtěte hrozné využití licencovaná hudby a naprosto příšerně trapné a brakovité finále, s nevjtipnějším a nejdementnějším soubojem, jaký jsem viděl. To co se stane naší hrdince ublíží nepřítely a naopak. Kdy se ukáže, že je hlavní postava je tupá jak poleno. Nemluvě o celém stupidním vysvětlení jak a proč to celé funguje. Neuvěřitelně tragický brak, který nestojí ani za to vysmátí. Ale hej, aspoň to má sotva hodinu a půl. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tyhle slabé Horůrky pro náctileté, občas dokáží jednou za čas překvapit, viz Countdown, ale tohle Rozhodnutí nebo život, se teda moc nepovedlo. Asa alias máslové pole, byl unuděný k smrti a na tu holčinu nesympatickou, ošklivou se nedalo vůbec dívat. Hudba celkem dobrá a druhá hvězda, za solidní scénu požírání střepů. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá počítačová hra z osmdesátých let zabíjí lidi, protože je prokletá. Co budou hráči ochotni zaplatit za vítězství? Rozhodnutí nebo život je přesně tak blbý film, jak blbě zní jeho zápletka. Podfinancovaný horor bez špetky nadhledu, ale především bez jediné opravdu napínavé scény, se pokouší vykrádat žánrové klasiky, ale dělá to naprosto neobratně a s nulovým vkladem vlastní invence. Není důvod na to koukat. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

No ty kráso, tak to byl skutečný nářez. Tady to někdo přehnal s houbičkami, neboť jinak si to nedokážu vysvětlit. Když přehlídnu 100x ohranej motiv, tak zpracování je opravdu katastrofální. Skoro, jako by to točily amatéři a měli hodně omezenej rozpočet. Na horor zapomeňte. Pokud se teda hodně nudíte, tak pár vtipných momentů tam je. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Holka objeví u kamaráda co sbírá počítače a staré hry počítačovou hru co Vám nabízí, že pokud ji vyhrajete dá Vám 125 000 a začne ji hrát. Akorát, že to není obyčejná hra, ale hra založená na rozhodnutích. Dobrý námět zpracování horší to jak to ovlivňuje všechny lidi se ani nevysvětlí a konec je nedořešený jelikož ten chlap vyhrál a stejně prohrál. 60 procent ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama