foto

Ryan Gage

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Scottish Mussel
The Gamechangers (TV film)
2014 Hobit: Bitva pěti armád
2013 Hobit: Šmakova dračí poušť
Vraždy na domácí frontě (TV film)
2009 Hamlet (TV film)
2007 Psanec
1995 Soudce Dredd

TV seriály

2016 Tři mušketýři (TV seriál)
The Prize (S03E09)
Prisoners of War (S03E08)
Fool's Gold (S03E07)
další epizody (9)
2015 Serial Thriller: Angel of Decay (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Soud a trest (S02E10)
Obvinění (S02E09)
Marnotratný otec (S02E08)
další epizody (9)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Útok na královnu (S01E09)
Výzva (S01E08)
další epizody (10)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace