foto

Ryan Gage

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Serial Thriller: Angel of Decay (TV seriál)
The Gamechangers (TV film)
2014 Hobit: Bitva pěti armád
Tři mušketýři (TV seriál)
2013 Hobit: Šmakova dračí poušť
Murder on the Home Front (TV film)
2009 Hamlet (TV film)
2007 Psanec
2004 Podfukáři (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
Soudce Dredd
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace