Reklama

Reklama

Víkendový útěk

  • USA The Weekend Away
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Beth se snaží zjistit, co se stalo její nejlepší kámošce, která se ztratila na holčičím výletě do Chorvatska. Jenže co stopa, to další znepokojivá lež. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Najt 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě neškodná návštěva Chorvatska se promění v souhru různých náhod a činů, které eskalují až za hranici zločinnosti. Dvě dívky se sejdou u moře a jdou zapařit. Druhý den se jedna probudí, ale kámoška nikde. Nejdřív to vypadá, že jen někde vyspává kocovinu, jenže později vyjde najevo, že je vše úplně jinak. Příběh není nijak složitý, ale film odsypá, nenudí a je celkem napínavý a herci taky dobře zahráli. Konec mě pak přišel už zbytečně překombinovanej, protože jsem si to myslel od půlky kdo. Byl jsem rád, že mě tvůrci tím z mravnostního trošku ošálili, ale konec ukázal, že jsem měl pravdu. Jednoduše je to tři hvězdičkový film, ale mě to celkem bavilo a mám takové filmy rád. // 3,5* zaokrouhluji tentokrát nahoru. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na to, že ide o totálne nízkorozpočtové televízne béčko (rozumej Netflix), tak scenár aj napätie predčia viaceré nabubrelé kino trilery s veľkými hviezdami, na ktorých sa v konečnom dôsledku smejeme. Na Split mám pekné spomienky a mám rád trilery, ktoré dokážu prekvapiť. Víkendový útek má skvelé tempo, stále príde s nejakým zvratom a to platí aj o závere. Ide o film, ktorý nám chce povedať, že nikoho nemôžeme dostatočne hlboko spoznať, pretože to skrátka nie je v ľudských silách. Ale to hodnotenie stále musím prispôsobiť aj tomu, že je to stále to televízne béčko. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Jednorázovka“ od Netflixu, teraz v žánru mixujúci prvky thrilleru a drámy. Scenár nie je príliš komplikovaný, aj keď tvorcovia sa snažia presvedčiť diváka o opaku. Puzzle kúsky zmiznutia priateľky hlavnej hrdinky sú dávkované postupne, ale po určitom čase už každý bude vedieť, že kam sa to celý smeruje. Záver bez väčšej iskry a intenzity. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Příroda a exteriéry hezké, Příběh už tak hezký nebyl.Pokus o thriller dopadl tak, že jsme v půlce filmu už věděli, že kamarádka fetuje, tahá se s mužem hlavní hrdinky a je mrtvá, plus dávám za dobrý konec, že vrahem je někdo jiný, ale zase bez nějaké akce to zabili, hrdinka utekla a policie ho zatkla.Proc Netflix neinvestuje do těch filmů a nedá tam akci a napětí ? Poslední dobou Netflix filmy jdou neskutečně dolů s kvalitou a tento film je toho důkazem. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Jasně, že tam nejsou herecký výkony na Oscara, také si to snímek neklade za cíl, ale jen pobavit a to se mu u mě splnilo. Pohodový víkend s nej kámoškou ve Splitu se poněkud zvrtne, no ono se časem ukáže, že ta nej kámoška je pěkná divoška, a ne úplně kámoška, no, aby ne už jste jí viděli? Je pěkně přisvinělá a takový nejsou hodný a vhodný pro zakládání rodiny a představování rodičům, ale jako chlouba kámošům určitě jo, "Ty vole to si Borec"!"...Takže bohužel skončí, tak, jak skončí a pohodová zábava, kde mi nic moc nevadilo, teda něco jo, ale o tom se nesmí na sociálních sítích psát, protože bych byl hned na seznamu, takže za mě spokojenost. Howgh ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Když Beth (Leighton Meester) jde na konci filmu k Robovu domu, scéna v parku napodobuje slavný obraz George Suertata „A Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte“.
    (hansel97)
  • Poznávací značky v Chorvatsku jsou jiné než ve filmu. ST 42 MAM není zcela v pořádku. ST je zkratka pro Split a to je správně. Standardní poznávací značky v Chorvatsku mají 3 nebo 4 čísla následovaná 1 nebo 2 písmeny. Např. správně by bylo ST 422 M nebo ST 422 MA. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama