Reklama

Reklama

Víkendový útěk

  • USA The Weekend Away
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Beth se snaží zjistit, co se stalo její nejlepší kámošce, která se ztratila na holčičím výletě do Chorvatska. Jenže co stopa, to další znepokojivá lež. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Příroda a exteriéry hezké, Příběh už tak hezký nebyl.Pokus o thriller dopadl tak, že jsme v půlce filmu už věděli, že kamarádka fetuje, tahá se s mužem hlavní hrdinky a je mrtvá, plus dávám za dobrý konec, že vrahem je někdo jiný, ale zase bez nějaké akce to zabili, hrdinka utekla a policie ho zatkla.Proc Netflix neinvestuje do těch filmů a nedá tam akci a napětí ? Poslední dobou Netflix filmy jdou neskutečně dolů s kvalitou a tento film je toho důkazem. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Dve kamarátky sa odviažu na jednej párty v Chorvátsku, jedna z nich sa stratí a druhá po nej pátra. Asi toľko k deju aby som nič podstatné nevyzradil. Víkendový útek nie je ničím extra výnimočný a trilerov s podobnou zápletkou, kde nič nie je tak ako sa zdá, jeden zvrat strieda druhý a príbeh sa zamotáva čím ďalej viac a viac je určite dosť. Tento je však dobre zahratý, má slušné tempo, takmer žiadne hluché miesta a z tých spomínaných zvratov každý jeden dáva zmysel a aj keď ako celok to môže pôsobiť mierne prekombinovane, tak logiku ten film ako celok dáva a ja som s ním bol vlastne nadmieru spokojný. Za málo peňazí, vcelku dosť muziky. 70% a slabšie 4* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasika, kdy se někdo snaží najít někoho někde, kde ještě nikdy nebyl. A u hlavní hrdinky je jasné, že by svou kámošku nenašla i kdyby věděla, že dřepí na hospodských záchodcích ve Vrchotových Janovicích. Ale vzdor tomu, že to bylo blbé od zápletky přes zvraty až po vyústění, byla to zábava, protože leighton Meester je sympatická holčina a především to celé odsýpá. S tímhle nemám problém. 60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] I když je to tématikou dost ohrané, tak jsem se bavil od začátku do konce. Velkým plusem je zde sympatická hlavní postava Beth, kterou zde hraje Leighton Meester. Vlastně utáhla celý film. Odhalování kdo je vrah mě zmátlo trochu ke konci. Částečně jsem pointu uhodl, ale potěší, že jsou nakonec dvě. Ta finální už není tak překvapivá, ale svojí logiku má. Nicméně, rozhodně nemám pocit, že bych tento snímek od netflixu nějak nadhodnotil; hlavní je, že mě to zabavilo. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Vrah byl jasný poměrně brzy a ani určitá mezera mě neošálila, konec konců to byl ale poměrně dobrý film, zabavil mě a to se ctí. Takže žádný originál se nekoná, tento scénář už tu několikrát byl, ale mě se zde to zpracování líbilo. V kostce, typka dorazila za kamojdou, prostě chtěj strávit spolu víkend, kamojda se ztratí typka ji hledá u toho ji pomáhá taxikář, postupně zjišťuje že kamojda nebyla úplně tak hodná kamojda, ale vyústění uvidíte na konci, tak nějak během příběhu to poukazuje skoro na každou mužskou postavu a vy můžete hádat kdo to byl (nic náročného vraha dle mě poznáte poměrně rychle). No typka přijde na to kdo to byl, poradí si s ním a to je tak nějak v kostce všechno. Za mě 7/10 špatný to dle mě není. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Poznávací značky v Chorvatsku jsou jiné než ve filmu. ST 42 MAM není zcela v pořádku. ST je zkratka pro Split a to je správně. Standardní poznávací značky v Chorvatsku mají 3 nebo 4 čísla následovaná 1 nebo 2 písmeny. Např. správně by bylo ST 422 M nebo ST 422 MA. (Johnny.ARN)
  • Když Beth (Leighton Meester) jde na konci filmu k Robovu domu, scéna v parku napodobuje slavný obraz George Suertata „A Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte“.
    (hansel97)
  • Natáčelo se v chorvatských městech Split a Záhřeb. Ve Splitu se filmu také odehrává. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno