Reklama

Reklama

Maggie najde Negana a společně se vydávají do Manhattanu. Za Neganem se vydává i maršál Armstrong, který potkává tichou mladou dívku Ginny. (mikki089)

Recenze (18)

Sylas 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se konečně dočkali a je to tu! Úvodní epizoda Dead City splnila mé očekávání a musím říct, že jako rozjezd velice dobrý. Jeffrey Dean Morgan si roli Negana užívá jako vždy! Neganovi hlášky a sám Negan stále bezkonkurenční a Maggie je furt ta drsná, zabijácká a dominantní žena jak jí známe. Máme zde slušný příběh, temnější a hororovější atmosféru, časový skok, představení slušných záporáků ve velkém a myslím si, že to má nakročeno k opravdu masivnímu spin-offu, na který jsme tak dlouho čekali a že to bude jízda moji drazí chodci. 8/10 ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super úvod. Prostředí New Yorku perfektní, má to dobrou atmosféru a Maggie a Negan to budou spolu tahat hodně nahoru. Záporáci zajímavý. Ale proč sakra se řeší něco, co bylo před cca 10 lety a je to mezi Neganem a Maggie? Jak to,že Maršalové to řeší až teď? A proč se konec TWD trochu ignoruje? Jako ten časový skok tomu podráží nohy, ale uvidíme jak se to dále bude řešit. Jinak dobrá epizoda. :-) ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maggie a Negan mi nepřijde jako dobrá dvojka, neboť obě postavy se již malinko vyčerpaly. Negan má místy co nabídnout, příběh Maggie se za mě táhl už poslední tři série a postava jako taková přešlapuje po místě. Jejich neustálé dilema "zabiju tě" nebo "nechám tě žít" mě už nebaví. A pokud to má být hlavním tématem seriálu, tak budu hodně zklamaný. Pár záběrů na Manhattan potěšilo, ale těžko říci, jak na tom bude rozpočet v dalších dílech. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi priehladna hra na byvalych i pretvavajuich fanusikov celej francizy. Zobrat dva najoblubenejsie charaktery, navliect im "prstienky" a docasne spojedenectva a moze sa dojit a dojit. :) K samotnej epizode: nicim sa nelisiaca zalezitost okrem zmeny scenerie a zameny jedneho; sialenca za ineho. Poslabsi otvarak. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento seriál jsem měl obrovský hype, jak už zhlediska postav, kdy Negan je furt ten stejnej sráč a Maggie pomstychtivá vražedkyně, tak hlavně zasazením do New Yorku. Seriál velice dobře pracuje se scénářem. Má zajímavou zápletku. Solidně představuje nové záporáky. Dále scénáristi dodávají na horrorové atmosféře temného New Yorku a ze seriálu mám ten TWD feeling, který jsem třeba u první epizody World Beyond nebo Fear TWD vůbec neměl. Musím taky ocenit, pěkné efekty, kulisy a masky a celkový audiovizuál seriálu. Jediné mínus, je že seriál vás rovnou vrhá do příběhu bez většího okecávání jak co bylo a spíše vám to jen naznačí nějakým dialogem. Mohli jsme třeba vidět jak Maggie a Negan odchází z Alexandrie atp. Za mě se, ale jedná o skvělou epizodu a mám hype na další eps. 9/10. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama