Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Tominni 

všechny recenze uživatele

Tak hudba je skvělá, o tom žádná, proto film odsýpá rychle. Občas je i celkem vtipný, ale jinak takový průměr. Znovu sledujeme přípravu na soutěž kapel a první lásky. Vlastně chybí větší láska protagonistů k metalu nebo trochu více vtipu a nebo obojí. Ale za zhlédnutí (jedno) to stojí - už jen pro tu nádhernou metalovou hudbu. ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

Ako metalového fanúšika ma potešil ďalší film o našej milovanej muzike. Síce je plný klišé a je najmä pre tínedžerov, ale je to oddychovka an jedenkrát. Musím však upozorniť, že od komédie to má ďaleko. Je to skôr hudobno-romantický film. A hudba vo filme znie veruže parádna. Martell je dobrý herec, ale až tak som mu ten metal neveril. Potešilo, že sa vo filme mihli skutočné hudobné hviezdy Scott Ian (Anthrax), Tom Morello (Rage Against the Machine, Audioslave), Kirk Hammett (Metallica) a Rob Halford (Judas Priest). Ak sa bavíme o filmoch o metale, oveľa viac ma bavil Hevi Reissu a topka za mňa bol islandský Málmhaus aka Hlava plná metalu. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by vás, jak by vypadal film o metalu, který napsal a natočil Justin Bieber? Tak se mrkněte na Metalový lordy. Je to tak někde na pomezí, dlouho jsem váhal mezi 2 a 3 hvězdami, protože je to strašně nevytěžené.  Vlastně mě fascinuje, jak málo metalu ve filmu o metalu je.  Hlavnímu hrdinovu prostě přerod v metalistu nevěřím ani za prd, přestože se hodně snaží. Scénáristovi nevěřím ani za mák, že poslouchá metal. Vtipy zůstávají někde na půli cesty, a přitom začátek byl poměrně slibný a celkově je film docela fajn oddechovka. Chybí tam jediná narážka na Apocalypticu, kterou by ostatně zvládnul i Captain Obvious. Když to srovnám třeba s finským Heavy Trip, jsou Metaloví lordi jako zaostalej mladší bráška, kterej v páté třídě 5x propadl a pak mu skončila povinná školní docházka. Good try, Netflix. Try again. 45 % ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemna oddechovka, kde to, konecne, vypada, ze hlavni “hrdinove” umi ovladat sve hudebni nastroje. Ale i kdyby neumeli, tak neva. Po davne School of rock je pro me i tohle prijemny oddechovy film s dobrou myslenkou. A chvilkovy zaber s legendami? No hura, je videt, ze ani je tahle myslenka nenechala uplne chladnymi :)  Jestli nekdo ale hleda definice metalu, metalovou parbu pod podiem atd, at jde za jinymi filmy.. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil co je na této hudbě tak fascinující že každému kdo ji neposlouchá se lidi smějou a říkají mu že nerozumí hudbě. Jak poznamenala jedna moje známá na dotaz "Co by ze mě udělalo dobrého strýmera ?" "Když budeš chtít hodně lidí bez ohledu na kvalitu toho co děláš, pouštěj na strýmech metal a hlavně ho pouštěj co nejvíc nahlas aby ti nebylo rotumět co meleš za kraviny. Pak z tebe bude dobrej strýmer, protože kdo neposlouchá metal je pro okolí za debila který nerozumí hudbě" Koukala na to dcera takže jsem se občas zastavil a koukal taky. No a nebavilo mě to, už jen proto že jsem přesně ten "debil" který tuhle hudbu neposlouchá. Sestava lidiček a postaviček byla celkově dost nesympatická a vlastně kromě jedné hezké holky ktará se tam občas mihla, není komu fandit. Typický blábol o tom že když se budete chovat jak kreténi, budete mlátit do všeho kolem sebe a tvářit se jak po lobotomii, může si vás někdo všimnout. Co záleží na tom že pro okolí budete za tupé negramoty, metal je přece nejvíc. No, není ... (Netflix - titulky) Hodnotit to nebudu. Neviděl jsem to celé a můj odpad by asi nebyl úplně zasloužený. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme spomenú v škole, že Emily (Isis Hainsworth) je niekde z Veľkej Británie alebo Škótska. Keď sa jej domov príde Hunter ospravedlniť a požiadať ju, či by sa nepridala do kapely, na dome jej rodiny je zavesená škótska vlajka. Predstaviteľka Emily - Isis Hainsworth je v skutočnosti zo Škótska, pochádza z Edinburghu. (Stillborn83)
  • Ve filmu se ve vířivkové scéně v malých rolích objeví i opravdoví metaloví lordi – Scott Ian z Anthraxu, Tom Morello z Rage Against The Machine, Kirk Hammett z Metallicy a Rob Hallford z Juds Priest. (Sau)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama