Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská komedie s outsidery, láskou a tak podobně, jejíž přidanou hodnotou by měl být metal. Tedy alespoň pro některé. Jenže člověk se neubrání srovnání s Heavy Trip, se kterým Metal Lords prohrávají na plné čáře. Vlastně je to jen takový slabší odvar. Neříkám, že se tu nenajde nic k zasmání a že by film vyloženě nudil. Skotská holka trpící záchvaty vzteku byla fajn, i ostatní herci měli něco do sebe a samozřejmě muzika je super. Ale prostě to nebylo ono. A nepomohlo ani camoe legend, jako jsou Rob Halford či Kirk Hammett. Průměr. 50% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Najvacsim problemom Metal Lords je za mna jeho az absurdna sablonovitost, ktora jednoducho vo filmoch v dnesnej dobe nema co robit. Neviem, ci je to podcenenim publika, alebo Netflix ako uz viac krat pri povodnej tvorbe uplne serie na akekolvek vymykanie sa "normalu" a snahe priniest nieco nove. Nehovorim, ze klasicky metalovy podmaz (Metallica, Motorhead, Judas Priest, ...) nema miesto aj v 21.stroroci, ma, ale predsa len trosku odvahy aj pri pouzivani hudby, o ktorej film chce byt,  by bolo na mieste. Takto je Metal Lords nezazivnou jednohudbkou s dobrou hudbou, asi dvoma dobrymi vtipmi, ktora dobre odsypa, ale po ktorej nezostane nic...skoda. 2,5/5 ()

Reklama

Hatred 

všechny recenze uživatele

Film který působí dvakrát delší než je a selhává tam, kde se tváří nejvíc sebejistě - v metalové kultuře. SPOILER! Půl filmu je hlavní problém, že do metalu nepatří holky a cella, aniž by na to někdo dokázal dát lepší odpověď než The Runaways, wtf? Hlavní hrdinové jsou celkem nesympatičtí, ale hrát umí, takže po hudební stránce to není špatné, i když je to hodně dokola, ale humoru bylo pomálu. Jednu hvězdu navíc za scénu s metalovýma velikánama a jejich poselstvím - nebuď kretén. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Vtipný snímek, který mě velmi mile překvapil. Hlavní dvojka mě dokázala dostatečně zabavit (každý svým způsobem) a dívčí hlavní vedlejší postava byla skvělá. Nejspíš to ničím nepřekvapí, maximálně svým idealistickým pojetím života, které je protkáno celým filmem. Nutno říct, že na příjemný večer ideální, silné 3*. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ano, jedna hvězdička je navíc za téma metalu a pár vtípků pro alespoň trochu znalé "temné" muziky. Velkou část filmu jsem si jinak říkal, jestli není lepší si ty použité skladby dát někde zvlášť a v originálu, ale už jen kvůli Black Sabath na čelo a zjevení se pár hudebních legend (s jejichž identifikací jsem měl ale dost problémy), stojí za to film vidět. Někomu, kdo ale poslouchá Evu s Vaškem, Britney Spears a nebo 80% jiný muziky, bych film ale ani moc nedoporučil. I když prolnutí kapel odlišných žánrů ze závěru filmu bylo chvályhodné poselství. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme spomenú v škole, že Emily (Isis Hainsworth) je niekde z Veľkej Británie alebo Škótska. Keď sa jej domov príde Hunter ospravedlniť a požiadať ju, či by sa nepridala do kapely, na dome jej rodiny je zavesená škótska vlajka. Predstaviteľka Emily - Isis Hainsworth je v skutočnosti zo Škótska, pochádza z Edinburghu. (Stillborn83)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama