Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

cab 

všechny recenze uživatele

Clenove jedne rozvetvene rodiny jsou neustale staveni pred nastrahy nelehkych a ruznorodych zivotu, jez vyvrcholi v krasny tanecek stastnych a zamilovanych, ktere se aspon na chvili spoji ve znameni lasky a daji zapomenout horsim casum. Nespocet znamych a dobrych hercu od mladsi az po tu nejstarsi generaci. Britska kvalitni podivana, i pres slabsi rozjezd. 80% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Představte si Lásku nebeskou bez humoru a slabšími vztahovými pouty. Hrozně mě bavila postava Gillian Anderson, snad proto, že mi přišla jaksi nejpřirozenější a nejrealističtější. Zpočátku linie s Dennisem Quaidem byla zábavně tajmená, její vyústění však zklamalo. Angelina Jolie docela zklamala, tu jsem fakt viděl hrát zatím jen ve dvou filmech (filmů s ní jsem viděl více), naopak Ryan Phillipe mě hrozně bavil, je škoda, že tak zapadl. Amandy Peet jsem si ani nevšiml. Co mi docela vadilo, byl takové ten klasický závěr, kdy se... Ale ne, nebudu odhalovat, jen mi to přišlo hrozně kýčovité. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Podoby lásky mají velmi atraktivní herecké obsazení, ale linii průměru nedokážou překročit. Nic extra zajímavého se ve filmu neděje a postavy řeší věci tak, jak se řešit nemají, a o nějakém hodně výrazném okamžiku, si tento film může nechat jenom zdát. Vyplatí se ho tedy vidět jen pro herce, jako je Angelina Jolie, Sean Connery, Dennis Quaid, Ryan Phillippe a řada dalších. Všichni bez rozdílu totiž do svých rolí dali to, co scénáři chybělo. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Silne subjektívne - nečakane nepozerateľný paškvil so scenáristickými skvostami typu: ONA: "Bojím se důvěřovat mužům." ON: "Já nejsem muž, já sem já..ON2: "Nedovolím Ti, abys mě milovala. Protože Tě miluju já." ON3: my máme problém ? ONA3: "Ten problém, který s Tebou mám je, že mě přitahuješ. Já to s vášní moc neumím."...A TO SÁM SEBA POVAŽUJEM ZA ROMANTIKA ! ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal, že ve filmu uvidim takové záběry, jako když moje oblíbená Gill dává pusu Seanu Connerymu nebo se bradou opírá o levé rameno Angeliny Jolie a přitom se usmívá tak kouzelně jako vždycky... Zajímavé herecké hvězdné obsazení a jinak příjemný oddechový, dobře vypointovaný, snímek... :-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Willard Carroll pochválil Seana Conneryho za jeho skromný prístup na placi: "So štábom spolupracoval úplne demokraticky. Správal sa ako najveľkorysejší herec, hoci je to nadživotná hviezda. Išiel príkladom a ostatní ho nasledovali." (Arsenal83)
  • Původně se film měl jmenovat Dancing About Architecture (Tanec na architekturu). Poté se název změnil, ale tato vazba ve filmu zůstala ve větě "Talking about music is like dancing about architecture (Mluvit o muzice je jako tancovat na architekturu)." (viperblade)

Reklama

Reklama