Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

vinson003 

všechny recenze uživatele

Opravil jsem si názor na Angelinu, byla tu úplně jiná, než ji člověk normálně zná, aspoň pro mě teda, tři a půl až čtyři...stojí za podívání v neděli večer, nikoli v sobotu, v sobotu jenom filmy za čtyři až pět...nebo teda v pátek teda...prostě ve sváteční den určitě...ne ale na Vánoce...ani na Velikonoce...jen na den mimo pracovní dny teda...takže tak...pěkný večer přeju :) ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Silne subjektívne - nečakane nepozerateľný paškvil so scenáristickými skvostami typu: ONA: "Bojím se důvěřovat mužům." ON: "Já nejsem muž, já sem já..ON2: "Nedovolím Ti, abys mě milovala. Protože Tě miluju já." ON3: my máme problém ? ONA3: "Ten problém, který s Tebou mám je, že mě přitahuješ. Já to s vášní moc neumím."...A TO SÁM SEBA POVAŽUJEM ZA ROMANTIKA ! ()

Reklama

jawesy 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Klasicky propletený příběh se spoustou postav jejichž osudy se na konci "propojí".. Hvězdné obsazení, ale bohužel žádná hloubka, pouze povrchní dloubání do zajímavých zápletek.. Skvělý Sean Connery a Gena Rowlands. Angelina Jolie má zde typickou roli (nebo hraje sama sebe viz. "Gia", "Foxfire" nebo "Narušení"). Ryan Phillippe zírající celý film jako štěňátko.. Bohužel jsem tento film viděla až nyní, po "Lásce nebeské", "Na sv. Valentýna" a "Magnolii" - oproti těmto filmům se zdá být již "vyčpělý", ale možná byl tento film průkopníkem.. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Vztahová mozaika, která zaujme snovým obsazením kombinujícím ostřílené hvězdy s novými tvářemi (Angelina + Ryan Phillippe) a také vyobrazením peripetií nejen mezi milenci, ale také mezi rodiči a dětmi. Bohužel si moje sympatie nezískal žádný pár a scénář na mě působil jako něco od Danielle Steelové... 3* s odřenýma ušima. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Ryan Phillippe nepovedal filmárom, že si zafarbí vlasy na modro. Prvýkrát sa o tom dozvedeli, keď sa v deň natáčania objavil na natáčaní s vlasmi inej farby. Väčšina hercov a štábu bola zaskočená, no spisovateľovi a režisérovi Willardovi Carrollovi sa to páčilo. Zhodou okolností si Angelina Jolie v ten istý deň tiež zafarbila vlasy. (Arsenal83)
  • Podľa režiséra Willarda Carrolla bol film natočený s nízkym rozpočtom "len" 14 miliónov dolárov, keďže aj hviezdni herci pod vedením súhlasili s prácou za 50 000 dolárov každý. (Arsenal83)

Reklama

Reklama