Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová verze filmu ze 70. let s Budem Spencerem a Terencem Hillem, ve které se po pětadvaceti letech znovu sejdou dva bratři, aby se přihlásili o otcovo milované vozítko. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (56)

mokki5 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za dodržení titulní písně. Řeknu to asi takto: Původní film s ústřední dvojicí Buda Spencera a Terence Hilla je legendární a nepřekonatelný, a je li na této slátanině jen trochu něco dobrého, pak to, že si diváci a skuteční fanoušci rádi vzpomenou na onen originál a s láskou si ho pustí. Jinak Netflix tímto ukázal své dno a utvrdil mě v tom že je to pouhý prznitel filmové tvorby. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Je třeba hned na začátek uvést, že jde o pokračování, kde štafetu Buda a Hilla převzali jejich filmové "děti". A tak si to musíte říkat a opakovat po celý film a snažit se nehledat mezi nimi podobnost. Jsou to jejich děti, jsou to jejich děti, vždyť to jsou jenom jejich děti....Já vím, nejde to! Mohli si odpustit snahu udělat za každou cenu z Budova (Edoardo Pesce) syna stejnýho tvrďaka, jako byl Bud. Nemuseli mu říkat "špekoune", když nemá žádnýho banďoura. Jinak si umím představit, že bych si na něj zvyknul. Ovšem to se nedá říct o roli a celkově osobnosti, kterou stvárnil (Alessandro Roja) tedy Hillův "syn". Je to tak protivný, nesympatický člověk, že ho prostě nemůžete mít rádi! Navíc mu dali zrzavé vlasy? Prostě zde casting naprosto selhal. Tenhle člověk by celkově neměl nikde a nic hrát. Dvojice pak společně působí křečovitě, jsou k sobě navzájem zbytečně násilnický a Roja hraje spíš blba, než mazaného vysmátého chytráka. Ve filmu hraje i (Alessandra Mastronardi) moc pěkný ženská v roli cikánky, která jí perfektně sedne. Záporáci jsou taky dost dobře obsazení zvlášť pak vůdce motorkářů (Massimiliano Rossi) je to prostě skvělá figurka. A teď to hlavní - rvačky. Tento film vyvrací keci blbů, kteří filmy s duem SaH brali jen za pouhé fackovačky. Proč? Protože i to se musí umět! SaH měli tu výhodu, že hráli většinou se stejnými kaskadéry a tak byli sehraní. Tady to prostě drhne a není to zábava. Takže opakuji, že není snadné dát facku tak, aby to pobavilo a ještě těžší je ji přijmout. Rvačky zde jsou spíš nudné. Nicméně je tu i pár zábavných, úsměvných scén. Songy, který jsou okopírované z původního filmu jsou skvělé, ale veškeré ostatní jsou velmi špatné a k filmu se vůbec nehodí! Pokusy kde se Pesce snaží zpívat jsou vtipné dokud se tam neobjeví Roja....Na závěr chci říct, že při sledování filmu jsem si uvědomil, že to není tak špatný, dokonce to není ani špatný nápad natočit pokračování. Jenže by se to dalo a hlavně se to MĚLO udělat mnohem líp, zejména casting zde pokulhává. Byla by to moc pěkná vzpomínka na SaH, která by si jistě našla mnoho nových fanoušků. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Voľné remake populárneho filmu sa pýši slušnými farbami, exteriérmi a titulkami. To je všetko. Ostatné je len bohapustá filmová tragédia bez štipky humoru s nedbanlivou akciou. Nemá charizmu akčnej komédie, originálna verzia, ktorá má veľmi jednoduchý dej, je oproti tomuto paskvilu nadupaná. Zbytočný film, kde nefunguje ani chémia medzi hlavnými predstaviteľmi. Zbytočný film. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Odpady jsou opravdu zbytečné, stejně tak kolovrátkové nadávání na to, jak nám zase jednou remake pokazil klasiku. Nepokazil, klasice by se nic nestalo i kdyby to odpad opravdu byl. A není to (úplně) remake. Je fakt, že kdyby se mě před natáčením někdo zeptal, jestli potřebuji vidět nové Jestli se rozzlobíme, budeme zlí, ťukal bych si na čelo, nicméně když už to tu je, proč tomu nedat šanci? Přece jenom muselo chtít odvahu nazout si boty Buda Spencera a Terence Hilla, protože ani původní film by bez nich nestál za moc. Dobrá zpráva pro ty, které zajímá, jak novinka dopadla a neodsoudili ji předem, je, že tvůrci si byli zřejmě dobře vědomi každého klacku, který se jim může připlést pod nohy, a věděli, co dělají. Ano, sice mě mátlo, čí synové vlastně oba hrdinové vlastně jsou (skoro to vypadalo, jako by měli prostě dva otce - Bena a Kida), ale byl to docela jednoduchý způsob, jak děj posunout do současnosti. Aktualizace naštěstí není nijak násilná a nedějí se žádné zhůvěřilosti typu "hlavní postavy poslouchají rap nebo dokonce rapují" a díkybohu se nekoná ani žádný fekální humor. Vše se drží nálady původního filmu, ale odehrává se to v (snad trochu alternativní) současnosti. Edoardo Pesce a Alessandro Roja jsou podle mě castingová výhra. Mají mezi sebou tu správně vybalancovanou chemii, především Pesce si svého "Buda" užívá, a když dojde na první facky, je to čirá klukovská radost. Pobavil jsem se velmi, velmi, velmi nenáročně, ale pobavil jsem se. Neměl jsem pocit, že se dívám na nějakého parazita, který by Spencera a Hilla vykrádal (od toho máme Šimona a Matouše), viděl jsem opravdu láskyplný, stylový hold slavné komedii, který by mě ale pravděpodobně bavil méně, kdybych původní film neznal. Ale kdo ví. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

už od prvního článku a traileru sem se poťouchle těšil jak tenhle film brutálně setřu za to, že przní milovanou klasiku a ono to moc nejde. Tedy ono to jde, ale z úplně jiného důvodu než sem si původně myslel. Nová verze Jestli se rozzlobíme, budeme zlí totiž nejde cestou předělávky původního filmu, ale snaží se o to být spíš regulérním druhým dílem, kdy v odkazu pánů Spencera a Hilla pokračují jejich synové (nebo jsou to možná "synové" jen Spencera).Je to sice pokračování o které nikdy nikdo nestál a které si z "jedničky" bere vše co mu přijde pod ruku počínaje nápadem a hudebními motivy konče, ale stále jde o pokračování, které se vyloženě nesnaží jedničku prznit a předělávat. Druhou věcí ovšem je fakt, že to prostě není dobrý film a nebyl by dobrý i kdyby na nic "nenavazoval". Technická stránka je sice fajn a je vidět, že si s tím někdo dal opravdu práci, ale tím výčet kladů končí. Akce je mdlá a nefunguje ani jako přepálená pologroteska z původního filmu, ani se nedá brát vážně. Humor chybí prakticky úplně a třešničkou na dortu je obsazení hlavních rolí. Nikdo určitě nečekal, že bychom snad měli dostat nového Spencera s Hillem, ale takhle necharismatickou dvojici bez špetky chemie mezi sebou aby jeden pohledal. Budu si muset pustit původní film/jedničku a doufat, že na tenhle nepovedený paskvil rychle zapomenu. I když počítám, že to půjde tak nějak samo...15% ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama