Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Legas 

všechny recenze uživatele

The Rock je prima mlátička, ale nástupce Arnolda ani náhodou. Arniemu šlo v jeho filmech o kejhák, zatímco The Rock je wrestler a mlátí se jen pro efekt. Celý film je na tom ostatně vystavěný. Do toho mu blbě žvaní S. W. Scott, příběh to snad ani nemá... Jde jen o show, přátelé. A show je celkem dobrá, tak proč neoznámkovat tento "film" standardně neurážlivým průměrem? ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vyloženě sympatické obsazení, obrazové pošušňání a v rámci žánru věru zábavnější, než bych si v momentě, kdy jsem na placce otrávěně utírala prach a otisky prstů, dokázala připustit. Neohroženého Mikeše opět netrefí ani jedna z milionuosmi kulek, ale komu to vadí? Za 3,5* a že to tak sedlo do okamžiku ... ať nežeru. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Travis Walker. Hnědý vlasy, asi dvacet. Má modrý triko a džíny. Teď se tváří dost překvapeně." Kdyby mě našlo cosi, co vypadá jako The Rock a tvrdilo mi, že se jmenuje Beck, tak bych mu to věřil. Sám sebe bych omráčil, spoutal se a zabalil bych se do příručního zavazadla, abych to nenaštval. Jenže takovému Travisovi vůbec nezáleží na tom, že to naštve, Hatcherovi, že to rozbojuje a opičákovi, že to oslintá. To je slušná výchozí pozice a jelikož mám akční srandy a Marianu docela rád, tak připouštím, že jsem se u toho zasmál přesně tolikrát, kolikrát řekne Rock. Tedy Beck. No prostě takový to velký, co bije lidi. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Arnold Schwarzenegger tu zdá sa predal štafetu Rockovi. Po troch rokoch treba povedať, že Dwayne Johnson do sveta filmu veľkú dieru neurobil a ani neurobí v takom štýle ako Arnie. Predator, Terminator, Total Recall a True Lies sú dosť vysoké méty, ale zase na druhej strane treba povadať že tento film je dostatočne dobrý resp. Rockov zatiaľ najlepší. „Zabav sa.“ Je jasná správa a ja som sa pri tomto filme neskutočne bavil. V podstate to je nonstop akčná zábava, kde akčné scénky nepostrádajú svoju údernosť (bitka v bare s futbalovým družstvom, bitka v džungli s rebelmi), napr. pri páde džungľov si musíte povedať - to by sa dolámali. Rock má potrebnú charizmu, jeho konflikty so Stiflerom pobavia, Rosario Dawson je správna jebačka, Christopher Walken hláškuje ostošesť a jeho postava je presne to čo mi už dávno chýbalo od jeho výkonu v Scottovej True Romance. Plus Spud z trainspotingu je tiež týpek na pobavenie, stádo byvolov spraví dostatočný rešpekt, opice sú prítulné, venušine cecky píšu ako sviňa a keď The Rock vezme do rúk aj zbrane všetko tady poletí. Ide o nájdenie pokladu, splnenie poslednej úlohy pre šéfa a oslobenie chudobného pracovitáho ľudu z rúk vykorisťovateľa. V dnešnej dobe so slabučkým výskytom poctivých akčných filmov (okrem The Rundown sa postupne objavil Ong-Bak a neskôr Crank a povedzme si Tom Cruise ako akčný borec nie je to pravé orechové a Vin Diesel tiež nejako stagnuje) je toto veľmi podarená záležitosť. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro milovníky, uctívače, znalce, trenéry, trénované a nadšence brazilského bojového stylu Capoeira. Nutnost pro ty, kteří mají v topce tu kočku Rosariu Dawson nebo pro ty, kteří chtějí Christophera Walkena spíš v záporných a hlavně drsných rolích. Samozřejmost pro ty, kteří si nenechají ujít dobrodružství kdesi v srdci Brazílie notabene s nabušeným Dwaynem Johnsonem, který zde supluje Terminatora převlečeného za Ramba. A nakonec strašná blbost pro vyznavače oduševnělého filmového artu, kteří si ve filmu potrpí na krasomluvu, hru světel, stínové divadlo, otazníky, hluboké myšlenky, lidství, poselství, černobílost, nejednoznačnost, sdělení, kafe a cigára, podobenství, jinotaje, dlouhé záběry do prázdna, dlouhé záběry do tmy, sladký život, levičáckou syrovost, kapitalistický marast, zvětšeniny a v neposlední řadě filozofičnost. Těm tento film víceméně nedoporučuji. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • V jednom záběru Mariana (Rosario Dawson) pije džus, kterého má ve skleničce jen na dně. V dalším záběru má však skoro půl sklenice. (G3niu5)
  • V severoamerických kinech film utržil 47,7 mil. amerických dolarů, v celosvětových dohromady 81 milionů. (NIRO)
  • Cameo Arnolda Schwarzeneggera "předávajícího žezlo" bylo nepřipravené a vzniklo ve stejný den, kdy Arnie vystupoval jako terminátor v upoutávce na Super Bowl. (Bauer)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama