Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dean Cage (Wesley Snipes), bývalý člen jednotky speciálních vojenských operací, je omylem označen za agenta CIA a unesen. Únosci mu vstříknou do těla drogu, díky které mohou ovládat jeho mysl. Chtějí využít jeho schopností a speciálního výcviku. Dean má jen jeden den na záchranu svého života. Musí utéct, najít protilátku a zahnat démonické představy, které se pod vlivem drogy objevují. Pokud se mu to nepovede, na konci dne zemře. (Magic Box)

(více)

Recenze (42)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes je jako kočka, které právě zbývá poslední život. Těch osm už dávno opustilo zemskou přitažlivost a jeho poslední život už pomalu také vyhasíná pod vlivem látky, která ho ničí ze vnitř a to je každopádně horší. Celý film je nesmyslný, zničující a prázdný až hanba. Akční scény nijak negradujou, příběh je spíše k smíchu a celé je to chvílemi dost schyzofrenní a rozmazané. Stejně jako chování Wesleye Snipese, jenž si po závěru Bladea marně hledá východisko, ve filmech, u kterých kvalita snižuje veškerou možnou hranici. Jestli to takhle půjde dál. Budeme tu mít na podnose další vyhaslou hvězdu, kterou nezachrání už ani podpis samotnému Ďáblu. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Když zhruba v polovině filmu hlavní hrdina zahlásil že tomu vůbec nerozumí, tak jsem ho plně chápal a soucítil s ním. Nakonec jsem to dokoukal a moje reakce na film byla asi taková jako reakce Snipese v posledním záběru filmu. Ti co film viděli tak určitě pochopí. Zpracováním hodně ale opravdu hodně průměrné béčko. Zákulisní machinace agentů tajných služeb jsou nudné a samotná myšlenka zdrogovaného hlavního hrdiny taky po určité době přestane bavit. Někdo tu psal v komentáři že má film zajímavou kameru. No mě se z toho spíš motala hlava. Možná bych hodnotil jinak kdybych neměl nakoukaných mraky mnohem lepších (nejen) béček. ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

Jedná se o průměrný akční film s mým celkem oblíbeným hercem Wesley Snipesem. Děj je celkem dobrý, protože je dosti odlišný od ostatních filmů tohoto žánru. Ale občas jsem se i přesto nudil. Ve filmu je i pár soubojů a výbuchů, které k tomuto žánru patří. Potěší účast dobrých herců ve vedlejších rolích. 55% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No na to, ze jde o film, kterej jde hned na video, to nebylo spatny. Pribeh sice nejak originalni neni, ale je tu par slusnejch napadu, navic tu je celkem originalni droga a hlavne v momentech, kdy Snipes utika z blazince, je docela sranda, jak protivnici drogy vyuzivaj. Skoda, ze takovejch scen neni vic. Problem je, ze ackoliv scenar neni vymastenej, jak bejva zvykem u podobnejch filmu, hudba i kamera ujdou a herci taky nejsou uplne nejhorsi, pres to vsechno jsem se desne nudil. Asi za to muze Wesley, kterej proste neni herec typu Seagala nebo Van Damma, ktery natoci blbost a presto to je vcelku zabava a nebo to je tim, ze neni muj oblibenec. Tak jako tak jsem po chvily uz jen cekal, kdy film skonci, takze vic jak za 2* dat nemuzu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10///+originalita scénáře, Kim Coates -nutnost sledovat děj/// Wesley se pomalu prokopává do druhé ligy a tento snímek ho nezachrání, přesto se nejedná o špatný film, zaujme originalita příběhu kdy hlavního hrdinu musí zachraňovat jeho přítelkyně, která zde není jen na okrasu a vůbec prostor je zde dáván všem postavám celkem stejnoměrně, tím spíše si všimnete že Snipes zde nehraje hlavní housle. Komediální prvky (ale umírněně) zde splňuje hlavní záporák a jeho dva neschopní poskoci. Hudba je nadprůměrná, ale během filmu jsem ji moc nezaznamenal./// Celkem 52%/// ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Film se odehrává celý v noci. (cariada)

Reklama

Reklama