Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

monolog 

všechny recenze uživatele

Aneb jak vytvořit polívku bez chuti, barvy a vůně s několika vyvařenými kousky zeleniny plovoucími na hladině, tak takhle na mě působil Zloděj životů. Vyšetřování a všecko to, co dělá kriminálku kriminálkou je tentokrát naprosto vedlejší a odbytý. Sběratel kostí měl jen špatnej hloupej konec, ale tohle bylo špatný a hloupý celý. Doslova žádnej děj, zápletka z něčího palce (obě dvě zápletky) vocucávaná, ti schopní herci v pozadí (Tchéky Karyo), většina postav naprosto nepropracovaná a plochá a předvídatelná jak nekonečně dlouhá přímka, skoroevropské exteriéry Montrealu naprosto nevyužité a například role Kiefera Sutherlanda mě doslova rozesmála. Tenhle krimi thriller mi vlastně neměl co nabídnout, protože Angelininu špuldu nijak často vidět nemusím, vyšetřování nebo hledání pachatele prostě nebylo (že je to on je jasné od první chvíle) a režisérsky bych to zařadil někam do hodně špatných televizních seriálů. No a být poldama v Montrealu, tak jsem pěkně nakrknutej. Udělat z nich totiž takový magory, co nepoznají střelnou ránu na jemně očazené mrtvole, to se jen tak nestává. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je dobře, že jste přijela a lehla si do hrobu." Bystrostí zrovna neoplývám, takže jsem sice pojal podezření hned na začátku, ale zas tak čitelný to nebylo. Já jsem tedy od nástupu mazaný agentky Scottové přestal sledovat pravý i falešný stopy a toužil jsem se stát podezřelým. Ona by mě vyslýchala, měla by na sobě bílou košili, černý kalhoty a já bych se nepřiznal. Nikdy. Ale zpět k filmu. Opravdu tam hrál někdo jinej než agentka Scottová? Nějak mi to uniklo, ale z neznámýho důvodu se mi to docela líbilo. Taky mě pobavilo rybářský pořekadlo, že návnada vždycky umře. A konec mě překvapil. Prostě nepatřím mezi nejbystřejší diváky, ale to už jsem psal před sexem s agentkou Scottovou. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočený i odehraný thriller s docela napínavou atmosférou a snad i trošku nečekaným rozuzlením, dokreslený minimalistickými zvukovými plochami Philla Glasse, který tóny své hudby filmu opravdu hodně prospívá. Samozřejmě, že příběh je plný žánrových klišé (baterky detektivů za bílého dne, mrtvola ve stropním podhledu - juk! - a tak...), nějaký ten sex na komodě, honička v autech... - kolikrát již to tu bylo a bude, že... No prostě standardní akčně-krimi-thriller s >dramatickou< zápletkou... ;-) ()

st.ranger odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro až komedie. Nejprve se to zdá jako silně mysteriózní film, ale jakmile se na těch pár okamžiků objeví na scéně Kiefer Sutherland, zvrhne se to v nehoráznou blbost. Je celkem škoda, že film dokáže jednou částí velice obstojně nalákat, ale pak najednou ztratí dech a nehorázně otráví. Něco podobného jsem zažil u Loď duchů. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Hm... kterýho myslitele asi napadlo, že u finálního odhalení ve výtahu si nějakej divák řekne: "CÓŽÉ??!!JAKÝ TO ŠOK PRO MĚ!!!" Škoda, protože velkou měrou to přispělo k tomu, že ten film stojí za hovno. Přitom z chlapíka, co krade identity svejch obětí, se mohlo vytřískat mnohem víc. Aspoň že Angelina se snaží a hraje dobře, dobře i vypadá, ukoktanej Hawke taky solidní. Ovšem jinak pěkná nuda. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zloděj životů debutoval v Severní Americe na třetím místě s 11,5 mil. dolarů během stejného víkendu jako třeba Úsvit mtvých. (imro)
  • V zástupu producentů snímku se mimo televizních tvůrců objevuje například také David Heyman, který stojí za všemi díly Harryho Pottera. (imro)

Reklama

Reklama