Reklama

Reklama

Moje velká indická svatba

  • Velká Británie Bride and Prejudice (více)
Trailer

Obsahy(1)

Gurindera Chadha, uznávaná režisérka filmu Blafuj jako Beckham, se při natáčení zdokonalené společenské komedie Jane Austenové spojila s naprosto neočekávaným partnerem: hudební a taneční podívanou Bollywoodu. Výsledkem je nový pohled na nadčasový příběh o hledání lásky - převyprávěný tak jako nikdy před tím - s drzým humorem, okázalými tanečními scénami a svéráznou romancí bombajských kasovních trháků. Stejně jako v literární předloze i Moje velká indická svatba svede dohromady dva lidi s naprosto odlišnými názory, ale tentokrát jsou také z jiného konce světa. Doslova se v komedii plné barev, humoru a emocí střetává Východ se Západem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Vilhelmína 

všechny recenze uživatele

Když jsem dvd s tímhle kouskem strkala do přehrávače měla jsem za to (tedy, přinejmenším jsem doufala), že se budu bavit stejně dobře, jako u filmu Moje tlustá řecká svatba. Bohužel, samotný název byl velice zavádějící. Po prvních minutách, stále doufajíc, že ty bláboly, klišé, barevné a taneční kreace, co se řítily z obrazovky jsou jenom nějakým VELKÝM nedorozumněním, jsem zatínala zuby a děkovala Prozřetelnosti, že u toho se mnou nesedí můj manžel a já se nemusím dívat ještě i na jeho výraz tváře a oči obrácené v sloup – co že si to jeho filmově vyšinutá žena zase pouští. Rozumějte mi – jsem romantik! Mám ráda filmy, u kterých můžu snít o lásce. Že dokáže překonat hranice, předsudky, nezměrnou bolest a dokonce i čas! Ale co je moc, to je moc. Proti tomuhle bollywoodskému nesmyslu mi přišly i romance Rosamundy Pilcherové jako slabý čajík, podávaný ve velmi, VELMI malých dávkách… Jedna hvězdička za modré oči "pana Darcyho". ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem nedal filmu 100% hodnocení, ale tento film si ho určitě zaslouží. Nejenže v něm uvidíme krásnou herečku Aishwaryu Rai, krásné taneční kreace a ulyšíme skvělou taneční indickou hubu, ale hlavně budeme šokováni barvami. Přísahám, nikdy v životě jsem neviděl tolik barev, jako v tomto filmu! Opravdu nádherná pastva pro oči. Myslím, že takové syté zářivé barvy neuvidíte ani v Gay Parade a Transwesti show! Film "Moje indická svatba" je perfektní film, který Vás naladí a nabije energií! 100% DOPORUČUJI! :-) ()

Reklama

Ewey 

všechny recenze uživatele

Opravdu příšerné...četla jsem několik recenzí a komentářů, veskrze hodnotících tento film průměrně a tak jsem doufala, že to zřejmě bude další, sice barevnější a rozjuchanější, ale snad povedené převedení mé oblíbené knihy na plátno, nic velkolepého ani nic strašného...ale promiňte tohle prostě strávit nedokážu, nevydržela jsem do konce. Nikdy jsem neodhalila a nikdy asi neodhalím to kouzlo Bollywoodu, všemi tak vynášené do nebes, na to prostě nemám žaludek. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl Pride & Prejudice od Joe Wrighta, tak se tomuto filmu vyhněte. Vše co se Joe Wrightovy povedlo se zde absolutně nezdařilo už od postav až po chemii a klíčové pasáže jsou zde nehorázně nezdařilé. Navíc většina písní nejsou nikterak zajímavé a nepomohly tomu ani barvy se kterými si tvůrci hrály. Jedině co bych přičetl k dobru je Naveen Andrews, který je skvělý a jen kvůli němu jsem tento film zhlédl celý. Tento snímek ve mě zanechal nepříjemně křečovitý pocit a mé hodnocení je 1,5 hvězdičky ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle moderní Austenovský Bollywood/Hollywood přepis mě skutečně dokáže pobavit, i když u něj vlastně pořádně nefunguje pohled ani jednou optikou. Je to ale určitě o něco povedenější film než třeba "Královna koření" a míru tolerance a očekávání určuje do značné míry už samotný (originální), téměř parodický název. Ale proč ne. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (21)

  • Aishwarya Rai si před natáčením filmu nechtěla přečíst knihu Pýcha a předsudek od Jane Austenové, protože se bála, že by ji mohla postava Elizabeth ovlivnit při hraní. (HappySmile)
  • Aishwarya Rai kvůli filmu přibrala 9 kg, protože cítila, že pro její postavu je vhodnější, aby nevypadala jako modelka. Snažila se ji vykreslit co nejrealističtěji. (HappySmile)

Reklama

Reklama