Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (54)

plakát

Studio 30 Rock (2006) (seriál) 

Není moc dobrých ženských seriálových postav, a už vůbec není moc ženských, který dokážou napsat tak boží seriál.

plakát

Avatar (2009) 

Možná jsem jen znechucená tou masivní komercializací. Obří reklamní kampaní, co stála skoro stejně jako samotný film, jen aby měl Avatar možnost dostat se ke každému divákovi, a chtěli ho vidět opravdu všichni. Stejně jako kdysi Titanik - a také k němu má mnohem blíž než třeba k Terminátorovi nebo k Vetřelcům...Hlavně kvůli tomu patosu. Jenže mě Avatar ani trošku nedojal. Nenadchnul mě, ani mě nedokázal vtáhnout do děje. Jako by Cameron pro všechny svoje technický hračičky zapomněl na opravdové emoce a příběh, který by nebyl tak lhostejný. Žádné hlubší poselství k zamyšlení tu neobstojí, vše je třeba lidem naservírovat až pod nos, a hlavně s dabingem (což je opravdu výsměch, v libereckém multikině je film uváděn ve třech kopiích, ani jedna v původním znění)... Jestli takhle vypadá moderní film, pak jsem znepokojena, jakou cestou se ubírá dnešní kinematografie. Možná jsem staromódní, ale stále ještě pro mě příběh znamená víc než technické zpracování… Sečteno, podtrženo: film pro jednoduchý lidí, co baží po přiblblým zeleným (tady spíš modrým) poselství, jednoduchým příběhu, nabušených efektech a všech barvách duhy...

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Nevím čím to je, ale nějak jsem si na tento typ amerických filmů, o síle ducha a víře ve svobodu, vytvořila averzi. A že prý je Shawshank nejlepší ze všech? to se mi nějak nepozdává...ale tak samozřejmě je to po všech stránkách dokonalý film.

plakát

Mlha (2007) 

Kvůli tomu konci, ze kterýho mě mrazí ještě teď...

plakát

Star Trek (2009) 

Tehle film má všechno...rychlý auta, rychlý vesmírný lodě, cestování časem, Spocka, Spocka z budoucnosti, Romulany, šermování, Simona Pegga, pěkný holky, pěkný zelený holky, ale především pěknýho Spocka...J.J. je vážně machr. Oprášil klasický Star Trek a dal mu nový nablýskaný háv...a povedlo se mu to velmi dobře.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Mám ráda tohodle Tarantina, on je vážně blázen...

plakát

Bruno (2009) 

Naprosto extrémní.