Nesmrtelné zlo (TV film)

Thriller / Krimi / Akční / Horor

USA, 2003, 85 min

Uli Edel

• LiVentura

To je tedy pí...ovina.!!(17.1.2010)

• bukowski83

Velmi zbytečný film, jedna hvězda za záporáka, protože ten byl celkem strašidelnej!Jinak nulova akce, nulovej příběh a nulová atmosféra - ani v noci na Nově to nestojí za to shlédnout.(16.1.2011)

• Andersis

No jejej. Každou chvíli sem si prál aby to skončilo. Bez napětí, bez náké větší akce. Prostě nic. A tolik nelogičností co v tom je, tak to je brutal pervers.(17.1.2010)

• hans500

Nepovedený TV film, ale při dobré vůli celkem snesitelný, herci nejsou nic moc, ale alespoň se snaží.(17.1.2010)

• kapsomut

Herci byli sympatičtí, ale ten příběh a provedení?! Hrůza! A to miluju horrory a thrillery...(16.1.2011)

• strixsr

Déčko všech déček, za neuvěřitelnou stupiditu a ždímání klišé si však jednu hvězdu zaslouží.(17.1.2010)

• masw

Katherine Heigl je občas kost a víc nic. Škrcení, vážně?(18.1.2010)

• Haymar

Zlo je opravdu nesmrtelné (to filmové určitě) a tahle příšernost je toho důkazem! Tohle nemůžete myslet vážně ani jako studentský film netalentovaného režiséra po lobotomii... Až do konce by to vydržel jen těžký fllmový masochista (já to opravdu nedokázal)!(17.1.2010)

• andre87

Pokud si chcete dobře schrupnout pak je toto "Zlo" jasná volba. Ideální záležitost hodna šlofíka. Větší kravinu jsem už dlouho neviděl. Ani se nechce věřit, že to dirigoval Uli Edel. Natahované, nuda, nuda a zase nuda...(16.3.2011)

• Ravi

Na odpad to ode mě není, ale ke koukání bych to stejně nedoporučoval. Film je po všech stránkách vyvážený ... na velmi nízké úrovni. Nulové napětí, nelogické situace, prazvláštní dialogy a mohl bych pokračovat, ale proč? Zlo je tu všudypřítomné, ne však záměrně. A ten konec? I lecjaký podobný díl seriálu AktaX je mnohem lepší, než tohle. 15% = 1/5(16.1.2011)

• Kolssteyn

Neuvěřitelně hloupé, prostě zlo!(17.1.2010)

• Tiiso

Televizní film, který svým podáním, nedosahuje ani kvalit dobrého filmu kategorie B. Velmi špatné ztvárnění, nenápaditá kamera, absence jakékoliv inovace. Výběr herců je ze zásob nekonečného televizního průměru. Stejně tak to vypadá i s výběrem samotného příběhu. Ačkoliv musím podoknout, že příběh je nejsilnější položka z tohoto čistě komerčního počinu. Nejsilnější v uvozovkách a v porovnání se zbytkem ostatních ingrediencí. Děj neumí vytvořit jakoukoliv atmosféru, jakoukoliv smysluplnou zápletku a jýkoliv okamžik, který by člověka jen trochu vmáčkl do křesla. Nesmrtelné zlo je jen dalším filmem v nekonečné řadě jemu podobných, který má za úkol dát práci pár televizním zaměstnancům a vyplnit následně její program.(18.1.2010)

• Pitryx

Bezefektní ptákovina o stěhování duší, lze li to tak nazvat. Zde je duše „zobrazena“ zlem, jako takovým. Děj se neúnosně vleče, je v něm spousty hluchých míst a snímek vůbec působí rozvleklým dojmem. Sledoval jsem jej sice až do konce, ale silně jsem se při tom nudil. Podprůměrný „horor“, který by snad uspěl jako detektivka a to ještě stěží. Odpad. Prima1001108334/8431(26.11.2010)