Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva stíhaní uprchlíci z věznice v Louisianě - mladý podvodník a ostřílený pistolník - se pouští na dobrodružnou jízdu napříč Texasem. Aby se vyhnuli dopadení, připojují se k legendárním Texaským dobrovolníkům Sama Houstona. A právě s nimi nachází podivná dvojice spásu v hrdinské bitvě s nechvalně proslulou Santa Anou. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

lioncel

všechny recenze uživatele

Takhle příšerný a toporný herecký výkony všech zúčastněných, jsem snad naposled viděl v 6. třídě, když jsme já s kamarádem a pár spolužaček museli hrát na mírových slavnostech amatérské školní divadelní představení. Pravdou je, že mi tenkrát měli alespoň lepší dialogy - za ty tady, ale herci asi nemůžou, to uznávám. Je to slabota.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nejsem takový znalec filmu ani divadla jako uživatel "lioncel", proto můžu bez mrknutí oka označit první polovinu "Two for Texas" jako vcelku průměrný western, který ničím výrazně nezaujme ani neurazí (ba dokonce ani hereckými výkony či dialogy). Za druhou polovinu se vyjádřit nemůžu, připojení dvojice uprchlíků a jejich společnice k oněm legendárním Texaským dobrovolníkům jsem se nedočkala při plném vědomí. Mít možnost dokoukat v rozumnějším čase a nemít nic lepšího na práci, nebudu se zdráhat a klidně se podívám: tohle nepatří ani zdaleka k tomu nejhoršímu, co se objevilo na TV obrazovkách - jen neškodný standard, po kterém druhý den ani nevzdechnete. 51% ()

Reklama

shantim 

všechny recenze uživatele

Televizní nízkorozpočtový film s davovými scénami. Co z toho asi mohlo vylézt? Ale ta "indiánka" byla fakt rajcovní! 50% hvězdiček ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama