Reklama

Reklama

Zatímco černošský detektiv James Carter skončil u dopravní policie, jeho parťák Li je členem ochranky čínského velvyslance Hana. Ten se chystá zveřejnit tajemství šéfů Triád, nejobávanější čínské zločinecké organizace, ale když chce prozradit, kde je tajemný Šaj Šen, je postřelen najatým zabijákem Kendžim. Carter a Li slíbí velvyslancově dceři Su Jung, že ho vypátrají. Vydají se pro obálku, kterou jí předal otec pro případ, že by se mu něco stalo. Krátce před nimi se jí však zmocní několik ozbrojených mužů. Také z nemocnice je odvolána Hanova ochranka a vzápětí se objeví gang, který chce velvyslance zabít. V poslední chvíli zasáhnou Carter a Li a jednoho zabijáka zajmou. Dozvědí se od něj adresu v Paříži, kde má být Šaj Šen. Okamžitě se tam vypraví. Dvojice zjistí, že Šaj Šen je seznam třinácti nejvýše postavených bossů Triád a informace o něm má zpěvačka Genevieve, kterou během vystoupení zachrání na poslední chvíli před střelci v hledišti. Vzápětí jim zavolá Kendži. Chce Genevieve výměnou za Su Jung, kterou drží jako rukojmí ve vyhlídkové restauraci na Eiffelovce. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (305)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

reti dil uspesne komedie Krizovatka smrti nedosahuje kvalit ani dvojky, natoz prave jednicky. Vtipu jako safranu, akcni sceny uz jsou taky nuda, od zasazeni pribehu do Parize bych cekal vice propojeni s Francii a narazkami na ni a na Francouze, lec nic takoveho tady nehledejte. Jackie Chan se sice stale rychle hybe, Chrisi Tuckerovi to stale rychle keca, ale potreti to same uz neni opravdu ono...bohuzel. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Rush Hour potřetí a nejlépe. Dlouho jsem se tak u filmu nezasmál od plic. Tuckerovi někdo zatnul tipec a naučil ho, že méně je lépe. Umírnil se v dialozích, naučil se bít, takže není jen za otloukánka a někdo mu napsal opravdu vtipné scény. Jackie opět exceluje, jak je jeho zvykem a akční scény jsou velmi dobře zinscenované. Třeba úvodní naháněčka a závěrečný souboj s meči (s mým oblíbeným japonským hercem z Posledního samuraje) stojí za to. Tohle se Ratnerovi povedlo, paradoxně zrovna třetí díl na sebe v kinech nevydělal. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím co je na těch Křižovatkách tak špatného. Já se u nich vždycky dobře bavím. Dvojka Chan s Tuckerem si k sobě docela sednou a příjemně to všecko šlape, s humorem a dobrými akčními scénami. Chápu ale, že někoho může humor Chrise Tuckera srát, protože on je fakt šílenej, a když pak začne na pódiu ve filmu zpívat, dal bych hradní poklad komukoliv, kdyby z toho zpěvu aspoň udělali dabing, jenže oni ho tam ještě na truc nechaj. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem tomu věřit, ale je to tak, dvojka Chan-Tucker zažívá ve trojce ústup ze slávy a to docela znatelnej. Za prvé příběh je hrozně neucelenej a v podstatě se vůbec nesnaží o nic novýho, jen opakuje to co už bylo viděno a u čeho sem se už nejmíň jednou zasmál během prvních dvou dílů, stejnětak moc nefungujou vtípky mezi hlavní dvojicí a zamotaná pointa příběhu je až moc standartní. Ovšem stejně tomu nemůžu ubrat, že i tak sem se bavil docela slušně a díky kratší stopáži se během filmu prakticky nenudil. Prostě opět svižná oddychová akce, jen bez většího nápadu a s hodně slabým scénářem ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a jsou tu zase, policajti Carter a Lee. Tentokrát chtějí zjistit, kdo se pokusil zabít starého známého velvyslance z jedničky, ochránit jeho dceru a Lee si to musí vyříkat se svým bratrem.....a pak už je ten příběh jenom horší. Jackieho mám rád (i když poslední dobou se snaží mě přesvědčit o opaku), Tucker mi nevadí a Ratner má taky své dobé chvilky a to v podobě třetích X-menů a předcházejících Křižovatek. Ty byly takové příjemné jednohubky, na které se velmi dobře koukalo. To se ovšem o trojce říct nedá. Jackie už je evidentně starej, Tucker piští ještě víc jak před tim a Ratner nestíhá. Celý je to blbý, trapný a k pláči. Prvních 10 minut jsem se ale ještě docela bavil, takže na ty 2* by to ještě stačilo. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 140,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 258,1 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 140 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Nicolas Cage je duch...

Nicolas Cage je duch...

28.06.2008

...herce, kterým kdysi býval, říkáte si. Ano, to taky. Ale naše souvislost směřuje k polit-thrilleru The Ghost Romana Polanského. Tomu to nedávno nevyšlo s historickým velkofilmem Pompeii (to víte, v… (více)

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

Eddie Murphy je neuvěřitelně mrňavý

23.04.2008

Kdo si chce na něj šlápnout? Moment, ne všichni najednou! ;-) Studio Universal už nějakou dobu plánuje komediálně laděný remake klasiky z roku 1957 The Incredible Shrinking Man. Původní verze s… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Reklama

Reklama